Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Top programe şi articole in 2012 pe ProgramePC.Ro


Ajunşi la sfârşit de an, m-am gândit că sunteţi curioşi care sunt preferinţele cititorilor programepc.ro, aşa că am realizat un best of al celor mai populare articole şi programe împărţite în 3 categorii mari, ocazie numai bună pentru a descoperi ceva programe noi.

Cele mai descărcate programe de pe programepc.ro în 2012.

Topul celor mai descărcate programe arată aşa:

Cele mai accesate articole de pe programepc.ro în 2012

_A nu se confunda cu cele mai descărcate programe pc. Dacă un anumit numar de oameni ajung într-un mod sau altul într-un articol nu însemnă că automat şi descarcă acel program.
_

 

Articolele mele preferate de pe www.programe pc.ro în 2012

_În cele 10 luni şi-unpic de existenţă s-au strâns peste 270 de articole. La unele poate că am fost cam subiectiv, asta pentru că m-am pus în locul cititorui şi am considerat că nu toate programele necesită postări kilometrice şi plictisitoare. Alegerea a fost destul de grea. Ordinea este aleatorie.
_

 

Cam asta a fost tot pe 2012. Puteti consulta arhiva site-ului pentru mai multe programe şi articole. ProgramePC.Ro revine în 2013 cu forţe proaspete şi va continua atâta timp cât vor fi programe bune care merită instalate, şi bineînţeles, timp liber necesar testării şi prezentării acestora.

Tags: 2012 cele mai bune programe programe pc programepc.ro top accesari top descarcari top programe