Top programe şi articole în 2012 pe ProgramePC.Ro

Postare publicata pe data de 28 December 2012 de catre Cornel.
Ajunşi la sfârşit de an, m-am gândit că sunteţi curioşi care sunt preferinţele cititorilor www.programepc.ro, aşa că am realizat un best of al celor mai populare articole şi programe împărţite în 3 categorii mari, ocazie numai bună pentru a descoperi ceva programe noi.

Cele mai descărcate programe de pe www.programepc.ro în 2012.

Topul celor mai descărcate programe arată aşa:

Cele mai accesate articole de pe www.programepc.ro în 2012

A nu se confunda cu cele mai descărcate programe pc. Dacă un anumit numar de oameni ajung într-un mod sau altul într-un articol nu însemnă că automat şi descarcă acel program.

 

Articolele mele preferate de pe www.programe pc.ro în 2012

În cele 10 luni şi-unpic de existenţă s-au strâns peste 270 de articole. La unele poate că am fost cam subiectiv, asta pentru că m-am pus în locul cititorui şi am considerat că nu toate programele necesită postări kilometrice şi plictisitoare. Alegerea a fost destul de grea. Ordinea este aleatorie.

 

Cam asta a fost tot pe 2012. Puteti consulta arhiva site-ului pentru mai multe programe şi articole. ProgramePC.Ro revine în 2013 cu forţe proaspete şi va continua atâta timp cât vor fi programe bune care merită instalate, şi bineînţeles, timp liber necesar testării şi prezentării acestora.
4 thoughts on “Top programe şi articole în 2012 pe ProgramePC.Ro

 1. Cornel Post author

  Mersi. Sa fiu sincer, nu a fost chiar asa de greu, la primele doua sectiuni statisticile jetpack au facut cam toata munca.

  Reply
 2. Alexandru Ionut

  Eu am dezactivat JetPack acum vreo saptamana. Mi se parea ca incepe sa se incarce cam greu blogul si am decis ca sa renunt la acesta. Imi lipseste foarte mult, era un plugin foarte complex si care oferea foarte multe informatii. Ma faci sa revin la el :D. Nu ti se pare ca fura ceva resurse? Sau poate tu nu ai asa multe pluginuri.
  O sa ma gandesc in week-end sa vad daca renunt la altceva si il activez iar.

  Reply
 3. Cornel Post author

  Momentan se misca bine site-ul cu jetpack, plus ca am si google analytics.Nici eu nu stiu daca m-as putea desparti de jetpack asa de usor, sper sa nu fiu nevoit sa aflu prea curand

  Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.