Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Program de făcut filmuleţe din poze cu muzică


Să zicem că ai nişte poze şi vrei să faci un filmuleţ (colaj) dar nu ai cunoştinţele necesare în a lucra cu softuri complicate ca Sony Vegas. Cel mai uşor (şi când zic uşor sunt prea indulgent) program de făcut filmuleţe din poze este SlideShow Creator.

Crezi că te descurci să tragi câteva poze cu săgeata de la mouse într-un dreptunghi şi apoi să apeşi butonul Fă fişier video? Acum serios, ăsta este singurul lucru care trebuie să-l faci, până şi un copil care are calculator de 3 zile poate să facă un clip video din poze cu programul ăsta.

img

Ce e un slideshow fără o melodie de fundal? Mergi pe fila Fişiere audio şi selectează o melodie din calculator apoi fă-i drag-and-drop jos. Programul de asemenea permite şi adăugare de text iar pentru alt efect de tranziţie mergi pe fila Tranziţii. Efect de tranziţie înseamnă modul în care se schimbă o imagine, poţi să faci poza să vină de sus, de jos etc.. Când ai terminat, click pe fă fişier video şi selectează un format video.

Update: Pentru mai multe detalii despre cum să foloseşti SlideShow Creator** click aici **

Descarcă Slideshow Creator

Tags: program de facut filme din poze program de facut filmulete program de facut video din poze programe de facut filmulete slideshow creator