Cum să foloseşti SlideShow Creator pentru a face un clip video din poze

Postare publicata pe data de 24 April 2012 de catre Cornel.
Într-o postare anterioară am vorbit despre SlideShow Creator, un program de făcut video din poze foarte uşor de folosit. Chiar şi-aşa, consider că am tratat totul mult prea subiectiv şi de accea m-am decis să fac un tutorial în care să explic toate funcţiile pas cu pas.

Pentru a face un clip video din poze a aveţi de făcut următoarele lucruri:

Selectează pozele. Alege pozele pentru filmuleţ. De preferabil să le le muţi în acelaş folder pentru a le gestiona mai uşor. Să zicem că vreau sa fac un colaj din pozele acestea 4.

video din pozeAdaugă pozele. Deschide Slideshow Creator. Pentru a adăuga poze trage pe rând cu săgeata de la mouse câte o poză în pătratul de jos în care scrie trage ceva aici.

Setează timpul. Default, se schimbă o poză la fiecare 5 secunde. Pentru a seta timpul la toate pozele ţine apăsată tasta CTRL şi apasă A. Toate pozele au acum un văzut pe ele. Mergi în secţiunea Fragment duration şi setează alt ce durată vrei.

video din poze 3Adaugă text. Mergi pe fila text, selectează poza sau pozele pe care vrei sa adaugi text, click pe litera albastră T şi scrie textul dorit.

Efect text. Pentru a schimba stilui în care se schimba imaginile între ele ţine CTRL+A şi mergi pe fila Tranziţii pentru a alege altul.

Shimbă rezoluţia. Click acolo unse scrie 720×473 si selecteaza alta rezoluţie.

Adaugă melodie. Procedezi la fel ca la poze doar că trebuie să tragi melodia în dreptunghiul mare dintre poze (vezi imaginea de mai jos).

video din poze 4

Preview şi salvare. Click pe butonul play pentru a vedea în timp real cum arată filmuleţul. Când ai terminat click pe Fă fişier, alege un format video şi salvează filmuleţul în calculator.

video din poze 5 Aşteptaţi câteva secunde pâna se crează filmuleţul şi gata. Când auziţi “ding” înseamnă că aveţi un colaj video format din poze gata de folosire.

Descarcă SlideShow Creator
12 thoughts on “Cum să foloseşti SlideShow Creator pentru a face un clip video din poze

 1. Pingback: Recomandarile zilei: linkuri recomandate | Blogatu

  1. Cornel Post author

   citeste ultimele 4 randuri din postare…
   Dai click pe fa fisier video si alegi formatul.

   Reply
 2. Denis

  cum sa salvez acest program ca mi-am umplut pc cu toate prostiile de ask,weather…..radar -nu ma intereseaza asta vreau doar programul…..?ms

  Reply
 3. Elena

  De ce imi apare eroarea asta ”Encoding error, try different format ” cu toate ca am incercat toate formatele ???? >.<

  Reply
 4. hjl

  De ce imi apare eroarea asta ”Encoding error, try different format ” cu toate ca am incercat toate formatele ???? >.<

  Reply
 5. Adriana

  este vreo limita la numarul de poze? dar la numarul de melodii ?

  Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.