Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Cum să foloseşti SlideShow Creator pentru a face un clip video din poze


Într-o postare anterioară am vorbit despre SlideShow Creator, un program de făcut video din poze foarte uşor de folosit. Chiar şi-aşa, consider că am tratat totul mult prea subiectiv şi de accea m-am decis să fac un tutorial în care să explic toate funcţiile pas cu pas.

Pentru a face un clip video din poze a aveţi de făcut următoarele lucruri:

Selectează pozele. Alege pozele pentru filmuleţ. De preferabil să le le muţi în acelaş folder pentru a le gestiona mai uşor. Să zicem că vreau sa fac un colaj din pozele acestea 4.

img

Adaugă pozele. Deschide Slideshow Creator. Pentru a adăuga poze trage pe rând cu săgeata de la mouse câte o poză în pătratul de jos în care scrie trage ceva aici.

Setează timpul. Default, se schimbă o poză la fiecare 5 secunde. Pentru a seta timpul la toate pozele ţine apăsată tasta CTRL şi apasă A. Toate pozele au acum un văzut pe ele. Mergi în secţiunea Fragment duration şi setează alt ce durată vrei.

img

Adaugă text. Mergi pe fila text, selectează poza sau pozele pe care vrei sa adaugi text, click pe litera albastră T şi scrie textul dorit.

Efect text. Pentru a schimba stilui în care se schimba imaginile între ele ţine CTRL+A şi mergi pe fila Tranziţii pentru a alege altul.

Shimbă rezoluţia. Click acolo unse scrie 720×473 si selecteaza alta rezoluţie.

Adaugă melodie. Procedezi la fel ca la poze doar că trebuie să tragi melodia în dreptunghiul mare dintre poze (vezi imaginea de mai jos).

img

Preview şi salvare. Click pe butonul play pentru a vedea în timp real cum arată filmuleţul. Când ai terminat click pe Fă fişier, alege un format video şi salvează filmuleţul în calculator.

img

Aşteptaţi câteva secunde pâna se crează filmuleţul şi gata. Când auziţi “ding” înseamnă că aveţi un colaj video format din poze gata de folosire.

Descarcă SlideShow Creator

Tags: program de facut colaje program de facut filme din poze program de facut filmulete program de facut video din poze programe de facut filmulete slideshow creator