Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

20 de site-uri pentru a-ţi personaliza imaginea de fundal facebook timeline


FbProfileCovers. Un site cu multe imagini de fundal pentru timeline organizate pe categorii. Alegi o imagine, dai click pe use this as your profile cover iar apoi dai click pe  make my facebook cover. Apoi va trebui să-i acorzi permizunea şi aplicaţia îţi va seta imaginea de fundal. Un mic minus este acela că este un watermark în colţul din dreapta jos.

img

Myfbcovers. Are două funcţii: una inutilă în care uploadezi şi redimensionezi  o fotografie din calculator şi o funcţie de a-ţi crea un cover pentru timeline creat din fotografiile prietenilor tăi. Îi acorzi accesul aplicaţiei şi apoi alegi 24 de prieteni pentru a crea colajul. Dacă ai mulţi prieteni este cam greu să te deciizi pe cine alegi să apară in cover-ul tău pentru timeline, să nu mai vorbim că este posibil ca unii să se simtă marginalizaţi.

img

TimelineBannerCover. Dacă vrei să impresionezi şi vrei ca cover-ul timeline + imaginea de profil să fie o singură imagine ca aici sau aici, uploadezi o imagine din calculator şi aplicaţia online te lasă să salvezi cover-ul şi imaginea de profil separat pentru ca apoi să le uploadezi  separat pe facebook pentru a părea o imagine continuă.

img

Cover Timeline nu este un site ci o aplicaţie facebook. Este asemănător lui FbProfileCovers, sunt multe cover-uri şi categorii şi aici dar măcar aici nu avem watermark.

img

Cover Maker. Idem spuselor de sus. Este totuşi de apreciat creativitatea, categoriile fiind aranjate pe dreapta unde sunt de obicei anii si lunile din timeline.

img

 

Dacă cele 5 de sus nu vă satisface nevoile mai puteţi încerca şi urmatoarele: (nu din lene nu mai scriu nimic despre ele, ci pentru că nu prezintă mai nimic nou si n-are rost să repet de 20 de ori acelaş lucru)

FaceCovers

FacebookCoverGenaeator

CoverPhotoFinder

NewFbCovers

123Covers

CoverGrams

MyProfileCover

CoverPhotoBook

CoverizeMe

CoverJunction

FookCover

FreeCoverDesign

CoverYour face

TrendyCovers

ProfileCovers

100Covers

 

Tags: coperta facebook timeline cronologie facebook facebook timeline facebook timeline cover fundal facebook timeline imagini facebook timeline Programe online