Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Spotflux – program de schimbat IP-ul


Spotflux este un program gratuit care iti securizeaza conexiunea la internet si iti schimba IP-ul. Dupa descarcarea si instalarea programului, iconul spotflux va aparea in coltul din dreapta jos, undeva langa ceas. Pentru a ne conecta, dam click dreapta pe program si alegem optiunea connect.    Dupa ce programul se conecteaza, se va deschide site-ul spotflux.com, iar iconul spotflux isi va schimba culoarea in albastru. 

img

Dupa conectare, IP-ul va fi schimbat. IP-urile folosite de spotflux sunt din SUA. De asemenea, dupa conectare, conexiunea la internet va fi encriptata, lucru care este util pentru cei ce sunt conectati la o retea de wi-fi publica, nesecurizata pe care o poate accesa oricine.

Daca sunteti conectati la reteaua wi-fi de acasa (retea la care aveti acces doar voi) nu este nevoie de encriptarea conexiunii. Programul este util atat pentru cei ce vor sa isi schimbe IP-ul si sa obtina un IP de SUA, cat si pentru cei ce vor sa isi securizeze conexiunea la internet atunci cand sunt conectati la o retea publica de wi-fi.

Dupa conectarea la Spotflux, viteaza de internet va fi ceva mai mica (download maxim 400kb/s), iar ping-ul (lagul in jocuri) va fi ceva mai mare, lucru care este normal, avand in vedere ca programul foloseste IP-uri din SUA.

Descarcă SpotFlux (22 mb)

Tags: program de schimbat ip schimba ip schimba ip sua securizare conexiune