Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Soluto - Soluţii pentru un calculator mai rapid şi mai sigur


Soluto este un program care te ajută să-ţi optimizezi calculatorul. După o analiză scurtă a calculatorului tău, Soluto îţi poate recomanda update-uri la programele instalate, ce programe inutile să scoţi de la start-up, şi de asemenea îţi dă detalii despre componenta de hardware cum ar fi temperatura, spaţiul liber, ramii ş.a.m.d. Soluto este foarte prietenos cu utilizatorul, fiind foarte uşor de utilizat de oricine.

Pentru a descărca ai nevoie de un cont. Toate recomandările se fac online şi tu eşti singurul care are acces la datele din Soluto. Introdu numele, adresa de email şi o parolă.

img

După instalalare, în zona de notificări fă click dreapta pe iconul cu cerc alb cu două linii în el. Click pe View My Pc. După analiză, Soluto va deschide în browser o pagină cu datele complete ale calculatorului tău.

img

Soluto are 6 rubrici: Frustrations, Apps, Background apps, Internet, Protection, Hardware


Frustration îţi spune ce programe crapă. Pe măsura ce o foloseşti Soluto o sa vezi aici toate aplicaţiile care îţi dau erori.

img

 

Apps. Aici o să găsesti update-uri la aplicaţii şi pluginuri. De asemenea, tot de aici Soluto îţi recomandă nişte aplicaţii utile care îţi lipsesc gen Google Talk, Skype, CdBurnerXp etc..

img

Background Apps sunt procesele care pornesc odată cu Windowsul şi iţi îngreunează calculatorul. Dând click pe fiecare, Soluto îţi va spune dacă este bine îl opresti sau să-i mai amâni din timpul de pornire, precum şi ce solutie au ales alţi useri Soluto în cadrul aceleiasi aplicatii. De mentionat, trebuie să dai restart măcar odată pentru a accesa aceasta sectiune.

img

Internet. Poţi schimba browserul default, poţi schimba pagina de start, precum şi motorul de căutare. De asemenea poţi dezactiva addon-urile (extensiile). La fel ca în sectiunea background apps, trebuie să faci click pe fiecare addon în parte pentru a vedea sugestii.

img

Protection. Aici o să-ţi fie recomandat un antivirus sau un firewall dacă nu ai unul deja instalat. De asemenea, o să vezi şi actualizările sistemului de operare (mie mi-a găsit un update numit Windows Genuine Advantage Validation Tool. Nu mersi)

img

Hardware. Ultima dar nu cea din urmă categorie. Aici ai detalii despre fiecare componentă de hardware in parte. Click pe fiecare pentru a afla detalii ca temperatura, rami liberi, spatiu ocupat, sau viteza de rotaţie.

img

Descarcă Soluto

Tags: antivirus componentele calculatoului manager de pornire optimizare calculator soluto startup programs windows 7 mai rapid