Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

10 site-uri care merită setate ca StartPage


Homepage-ul este accea pagina care se deschide odată cu browserul. By default, Chrome are Google.com, Firefox are un homepage offline tot cu Google.com,  Opera are speed dial-ul iar IE are Msn.com. De vreme ce mulţi dintre vrem “să ştim” cât mai multe de cum deschidem browserul, am creat o listă cu cele mai bune pagini care merită să fie setate ca homepage.

iGoogle, My Yahoo, My MSN. Cei 3 giganţi IT au o şi versiune a paginii de start,  customizabilă, diferită de cea a paginii clasicie ştiute de tine, unde poţi adăuga widgeturi cu ştiri, cu email, reţele sociale, vreamea, curs valutar, Ș.a.m.d.**

img

**

**

img

**

**

img

**

Protopage este unul dintre preferatele mele. Site-ul se poate customiza foarte mult, colecţia de widgeturi este impresionată şi fiecare widget în parte se poate redimensiona după placul tău. **

img

**

Google Reader. Cred că este site-ul pe care este îl accesez cel mai des. Aici monitorizez toate site-urile preferate, nemaifiind nevoie să vizitez fiecare site în parte.

img

Netvibes şi WebWag sunt două site-uri asemănătoare şi sunt extrem de customizabile, ai de ales între mulţime de teme şi widgeturi, plus un un mod reader pentru a nu părăsi site-ul când dai click pe un articol/postare.

img

img

MyFavEs este asemănător cu speed dial-ul din opera. Se poate personaliza cu site-urile preferate şi se poate adăuga un fundal la alegere.

img

BlinkDash. Simplu şi la obiect: Câte o căsuţă de search pentru cele mai importante site-uri în mijloc + linkurile tale favorite în stânga şi în dreapta.

img

Schmedley. Lăsând la o parte numele greu de pronunţat, Schmedley este un site în care îţi poţi adăuga şi “aranja” widget-uri cu drag and drop.

img

Bonus #1: ****Foxstart. Asemănător cu pagina de start din firefox doar că are 8 motoare de căutare. Un homepage simplu care se încarcă aproape la fel de repede ca Google.

img

Bonus #2: Dogpile, meta-motorul de căutare care combină rezultatele din google, yahoo si bing.

img

Tags: dogpile google reader igoogle my yahoo netvibes pagina de start protopage startpage startpage.ro