Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Cum să primeşti mesajele şi notificările de pe facebook pe telefonul mobil ca SMS


Dacă sunteţi curioşi ce s-a mai întâmplat pe contul vostru de facebook şi nu sunteţi în faţa calculatorului, activarea notificărilor SMS pe mobil este soluţia ideală.

O să primeşti câte un sms pentru fiecare notificare, mesaj, poke sau cerere de prietenie.

Atenţie: Nu o să primeşti sms cu actualizările de status ale fiecăruia, doar cu mesajele private, cererile de prietenie şi notificările.

Sună interesant? Cum activăm…

Click pe “▼” apoi intră în Setările contului, iar apoi în secţiunea Mobil.

Click pe Adaugă telefon, reintrodu parola şi alege ţara (România) şi operatorul de telefonie mobilă. Din păcate pe Orange nu se poate momentan, merge doar pe Cosmote şi Vodafone.

img

Ia telefonul lângă tine. Trimite un SMS cu cuvântul F la numarul 32665 (mesaj cu tarif normal) şi aşteaptă codul de confirmare. Bagă codul de confirmare şi click urmatorul. [**

img

**]2 O să primesti un sms care o să-ţi confirme că ai activat notificările pe mobil. De asemenea, dacă vrei să opresti notificarile trimite STOP la acelaş număr.

Aveai deja numarul ataşat contului de facebook? Atunci doar trimite sms-ul, sari peste etapa cu adăugarea numărului şi alegerea operatorului/ţării.

Setări sms

Intră în secţiunea Notificări din Mobil.

Aici se poate bifa/debifa pentru a primi/nu primi sms când cineva scrie pe wall, îţi trimite cerere de prietenie sau alte notificări (inclusiv cele de la jocuri)

O opţiune interesantă este că poţi seta ora la care primeşti notificările. De exemplu eu le dezactivez de la 10 seara până la 10 dimineaţa pentru a nu fi deranjat şi pentru că pur şi simplu nu are niciun rost să licăre telefonul în timp ce eu dorm sau încerc să dorm. Când esti deja pe facebook la calculator nu o să primeşti sms-uri.

img

Limita de mesaje (Limita diurnă de mesaje) . Dacă ai luat toată lumea la rând ca să te dai mare că ai mai mulţi prieteni decât X şi primeşti multe notificări o să vrei să limitezi sms-urile. La început poate fi distractiv dar după o foarte scurtă vreme, să ai notificări o dată la câteva minute este foarte frustrant şi stresant.

Am făcut totul bine, de ce nu primesc notificări?

Am mai zis deja, când eşti pe facebook la calculator nu o să primeşti notificări SMS. Sau probabil că le-ai dezactivat accidental din secţiunea Facebook Messages alegând niciodată. Sau ai setat o limită pe zi şi ai atins limita.

Tags: facebook facebook pe mobil notificari facebook sms gratuit