Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Cum să converteşti un fişier PDF intr-un document text (Pdf to Word)


Cea mai uşoară cale să converteşti un fişier PDF într-un document Word sau chiar .txt este Google Docs.  Conversia este foarte bună şi ce este cel mai important: randează foarte bine textul.

Majoritatea aşa-ziselor site-uri specializate în “Free PDF to Word Doc Converter dar nici acolo n-am avut mai mult noroc, când ţi-e lumea mai dragă primeşti tot felul de erori iar când pare să meargă vezi că documentul este gol sau cu textul pus anapota.

Cum convertim PDF în Word (online) cu ajutorul Google Docs:

Bănuiesc că majoritatea avem un cont Google (sau Gmail). Dacă nu, faceţi-vă mergând la adresa asta. Un cont Google este util în multe chestii, nu îl faceţi doar pentru Docs.

Mergeţi la docs.google.com şi daţi click pe iconul cu un hard disk cu o săgeată în sus pe fundal roşu (este aşezat lângă creaţi) apoi faceţi click pe Fişiere pentru a uploada pdf-ul.

img

Selectaţi fişierul PDF şi daţi click pe începeţi încărcarea. Fişierul s-a uploadat pe Google Docs şi este stocat permanent pentru a fi accesat de pe orice calculator (se poate şterge oricând).

Conversia este un lucru foarte uşor: Deschide pdf-ul pe care tocmai l-ai uploadat şi click fişier > exportaţi în documentul google. Apoi mergeţi iar pe secţiunea fişier şi selectaţi descărcaţi ca şi selectaţi formatul în care doriţi să exportaţi.

img

De cele mai multe ori conversia este aşa cum ţi-ai dorit. Sunt si cazuri mai speciale, bineînţeles că este imposibil să uploadezi o revistă scanată sau ceva de genul şi să vrei să converteşti ca fişier de tip Word.

Tags: convert pdf to word convert pdf to word online convertor pdf word pdf to word word to pdf online