Cele mai bune programe de văzut filme (playere video)

Postare publicata pe data de 16 June 2012 de catre Cornel.
Nu cred că este om care să nu folosesacă calculatorul sau laptopul pentru a viziona filmele sau serialele favorite iar un program de văzut filme (sau player video) este mai mult ca sigur instalat pe fiecare calculator.

Personal prefer BS Player pentru că nu mai trebuie să-mi fac griji pentru subtitrări dar dacă nu ar avea acesată funcţie cel mai probabil m-aş îndrepta către PotPlayer, un program de văzut filme care de altfel este lăudat de foarte multă lume (şi pe bună deptate).

Aşadar, cele mai bune playere video sunt:

Kmplayer

Kmplayer este un program de văzut filme foarte bun pentru cei care vor să aibă toate facilităţile chiar sub nasul lor, totul fiind foarte uşor de găsit. Are toate codecurile integrate şi suportă o foarte mare diversitate de formate video. Este considerat de foarte multa lume cel mai bun player video. Download Kmplayer (30 mb)

kmplayer

Daum PotPlayer

PotPlayer (sau Daum PotPlayer) este foarte asemănător cu Kmplayer atât la interfaţă cât şi la funcţii. Este foarte rapid şi are o groază de chestii cu care poate fi personalizat. Are toate codecurile integrate. Download PotPlayer (15 mb)potplayer

BsPlayer

BsPlayer este probabil cel mai folosit player video la noi pentru simplul fapt că ne-am obişnuit cu el. Trebuie să descarci codecurile separat şi cam îşi face obicei prost să dea erori la deschiderea filmelor dar… găseşte subtitrari în limba română, lucru care îi mai spală din păcate. Download BsPlayer (14 mb)

BSPlayer

VLC

VLC este open source şi cross platform. Are majoritatea codecurilor integrate şi poate reda chiar şi filmele din imagini iso, arhive sau chiar pe cele incomplete/avariate pe care alte playere video refuză să le deschidă. Download VLC (20 mb)

vlc

GomPlayer

Principalul motiv de laudă Gomplayer este acela că dacă nu poate deschide un format video sau audio descarcă automat codecul respectiv pentru ca totul să meargă bine. Este foarte apreciat în Asia şi nu numai. Download Gom Player (10 mb)

gom

MPlayer

Foarte popular pentru distribuţiile de linux, Mplayer are şi versiune pentru Windows. Ocupă puţin spaţiu pe hard şi are o interfaţă minimalistă.  Download Mplayer (38 mb)

mplayer

Alte programe de văzut filme demne de luat în seamă
3 thoughts on “Cele mai bune programe de văzut filme (playere video)

  1. Moldoveanu

    Personal folosesc BSPlayer, deschide toate formatele uzuale de filme, isi ia singur codecurile la instalare si consuma minim de resurse: pe un p4-2.4 ghz cu 2 giga ram vad cursiv full-hd.

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.