Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Dukto R5 – Schimb de fişiere intre două calculatoare legate la aceaşi reţea


Schimbul de fişiere între două calculatoare din aceaşi reţea nu este un lucru foarte greu dar mai întâi trebuie să setezi pe ambele calculatoare câteva lucruri ca folderul la care dai share şi acordarea de permisiuni (diferă de la un sistem de operare la altul), lucruri care-ţi pot da ceva bătăi de cap.

Aici intervine Dukto R5, un program gratuit cu ajutorul căruia poţi transfera fişiere de pe un calculatorul pe altul şi care te scuteşte de nevoia de a mai seta vreun lucru. Interfaţa programului este una minimalistă şi seamănă destul de mult cu Windows Phone / Metro.

img

Descarcă şi rulează Dukto R5 pe ambele calculatoare, apoi asigură-te că ambele calculatoare sunt conectate la aceaşi reţea Wi-Fi. Programul este disponibil şi în versiunea portabilă.

Pentru a trimite ceva trebuie doar să tragi folderul sau fişierul dorit în căsuţa utilizatorului în cauză (în exemplul nostru este utilizatorul “Ioni at HP”). Transferul începe instant fără a fi nevoie de vreun mesaj de confirmare.

img

Din secţiunea Settings poţi schimba destinaţia unde primeşti fişierele, precum şi schimbarea interfeţei cu cele 7 teme disponibile. În Adresses îţi aflii IP-ul iar secţiunea Received va deschide folderul setat de tine pentru stocartea fişierelor primite.

Descarcă Dukto R5 (sau descarcă versiunea portabilă)

Tags: dukto dukto R5 metro transfer de date trimite date de pe un calculator pe altul