Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Sfaturi pentru un FPS mai bun in League of Legends


Cele mai multe căderi de cadre în League of Legends nu sunt din cauza conexiunii la internet, ci din cauza calculatorului şi a setărilor greşite. Fiind jucător destul de activ şi întâlnind din ce în ce mai multă lume care are probleme cu FPS-ul (pe chat-ul din joc, forumuri, site-uri specializate etc..), m-am gândit să vă împărtăşesc metodele mele preferate prin care fac jocul League of Legends să se mişte mai bine (peste 30 de fps-uri).

1. Închide programele

Dacă ai sub 2 GB de rami Închide toate programele, în special cele care pot consuma bandă la internet ca utorent sau browser-ul web. Să ruleze doar LoL şi eventual un player audio.

2. Setări Video. Totul pe Very Low

Absolut totul pe very low (character quiality, enviroment quality, effects quialiy, shadows). Debifează Wait for Vertical Sync, dă pe cea mai mică rezoluţie, iar la Frame Rate Cap lasă Stable.
img

3. Folosirea unui program cu “GameMode”

Programe ca Iobit GameBooster, JetBost, Wize GameBooster** **sau ****GameGain te ajută să închizi procese inutile şi să eliberezi resurse în timpul sesiunii de joc.

4. Închide LolClient.exe

Cu puţin timp înainte să vezi ecranul în care se încarcă jocul la toţi jucătorii, deschizi task manager-ul (ctrl+alt+del), accesezi fila processes şi închizi procesul LolClient.exe.

E cea mai uşoară metodă de a îmbunătăţi fps-ul în League of Legends dar are şi un dezavantaj: după terminarea jocului nu o să mai ai ecranul cu statisticile, iar dacă vrei să joci alt joc trebuie să porneşti clientul din nou. Am jucat sute de jocuri aşa.

img

5. Dezactivează Sunetul

Foloseşte asta doar dacă nu ai altă soluţie pentru că-i o metodă destul de drastică, sunetul jucând un factor important în a intra în atmosfera jocului. Bifează Disable All Sound. Nerecomandat

img

Unele trucuri probabil le ştiaţi, fiind lucruri de bază la orice joc multiplayer, nu doar în league of legends, altele nu. Cert este că funcţionează şi dacă vrei să continui să joci League of Legends pe un calculator ceva mai slab trebuie să faci sacrificii ****. Cu ping-ul nu prea ai ce face pentru că totul depinde de furnizorul de internet, doar asigură-te că cel cu care împarţi router-ul nu descarcă. [Cerinţe de sistem League of Legends]

Tags: jocuri league of legends league of legends lag league of legends system requirements lol