Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Cum ascundem un folder


Nu, nu dăm click dreapta pe folder, intrăm în properties şi-l ascundem, asta-i pentru amatori.  Dacă facem asta se poate depista usor folderul făcând fişierele ascunse vizibile.

Free Hide Folder este un progrămel care face treaba asta mult mai elegant şi practic, ascunzând şi făcănd vizibil un folder doar cu o parola universală setată de tine.

Descărcăm, instalăm şi setăm parola. Parola se poate schimba oricând pe parcurs mergând la edit > set password (bineânţeles, doar după ce bagi parola veche)

img

Adăugăm un folder nou cu opţiunea file > add to list şi selectând folderul respectiv. Dacă vrei să faci folderul vizibil trebuie să intrii iar în program (dacă nu este deschis deja) şi să faci click dreapta > Unhide folder.

Observaţi în imaginea de jos (în fereastra cu free hide flder) că este un folder în D: numit Programe PC care nu este vizibil.

img

Poate vă întrebaţi acuma “dacă este dezinstalat programul ce se întămplă?”. Nu se poate dezinstala doar daca bagi parola. “A, da? nu se dezinstalează? Îi dau shift+delete atunci”. Dacă faci asta folderul ascuns rămâne ascuns pe viaţă, sau până bagi windows-ul din nou (probabil, n-am încercat asta)

Conculuzie, cu Free Folder Hide datele dumneavoastră “mai personale” sunt în siguranţă deplină.

Tags: free hide folder parola parolarea unui folder programe pc programe utile