Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

PhotoFilmStrip – Program de făcut video din poze


PhotoFlimStrip este un program de făcut filmuleţe din poze. Este asemănător cu  SlideShow Creator doar că are mai puţine opţiuni  (îndrăznesc chiar să spun că este cel puţin egal cu SlideShow Creator în nivelul de dificultate)

Pentru început, deschide programul şi alege  Create New Project.  Pentru a gestiona totul mai uşor, alege pozele dorite pentru video şi adaugă-le în acelaşi folder.

img

Alege un nume pentru filmuleţ, folderul în care se salvează şi aspectul (16:9, 4:3 sau 3:2). Tot de aici puteţi adăuga o melodie pe fundal dacă bifaţi Total lengh şi Audio file, apoi selectaţi fişierul .mp3 din calculator.

Atenţie: Dacă bifaţi cele două opţiuni şi nu alegeţi nicio melodie nu puteţi continua.

img

Procesul de adăugare al pozelor este similar cu cel din Slideshow Creator, trebuie doar să selectezi o poză, să ţii apăsat pe click şi să tragi poza în partea de jos a programului (drag&drop). Procedează la fel şi cu celelelte poze.

img

Se poate schimba ordinea pozelor selectând poza în cauză şi apăsînd una din săgeţile din dreapta (vezi poza de mai jos).

Setări avansate nu prea sunt, doar poţi alege dintre cele 3 moduri de tranziţie, poţi adăuga text pe fiecare poză  în parte, transforma imaginea în alb negru sau poţi alege intervalul în care se schimbă pozele.

img

Pentru a salva filmuleţul trebuie să apăsaţi pe iconul “Văzut”. Apoi din profile setaţi calitatea, din format setaţi formatul video şi apăsaţi Start. Aşteptaţi câteva secunde ca programul să transforme pozele în video. Filmuleţul se salvează în folderul pe care l-ai ales la început (vezi imaginea 2).

img

Descarcă FhotoFilmStrip (~18 mb)

Tags: photofilmstrip program de facut colaje program de facut filme din poze program de facut filmulete program de facut filmulete din poze cu muzica