Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Slim Drivers - Detectează şi descarcă automat toate driverele de care ai nevoie


Chiar dacă driverele pentru placa video, audio (Realtek) şi eventual unul pentru modem/router sunt în majoritatea cazurilor mai mult decât suficiente, sunt o serie de alte drivere secundare care pot contribui la mai buna funcţionare a calculatorului.

SlimDrivers nu numai că poate găsi driverele lipsă, dar găseşte şi actualizări (dacă este cazul) pentru cele deja existente. Pe lângă asta, Slim Drivers are şi un mod de back-up cu care îţi poţi securiza driverele deja instalate în caz că se întâmplă ceva neaşteptat.

Atenţie: Programul este complet gratuit iar ca orice program de genul trebuie să trăiască şi ei din ceva (alta decât fericirea oamenilor), aşa că la instalare vine la pachet cu toolbar-ul avg. Când instalezi, alege opţiunea custom şi debifează toolbarul.

După o scanare ţi se spun câte drivere şi/sau actualizări îţi lipsesc.Butonul de Download Update va descărca driverul şi va deschide installer-ul automat pentru a-ţi face treaba mai uşoară, urmând ca tu să urmezi paşii deja obişnuiţi “next, next, finish”.

img

Majoritatea driverelor necesită un restart, lucru destul de normal în majoritatea cazurilor, dar dacă vrei să instalezi mai multe drivere poţi da restart când termini cu toate, nu individual după fiecare. De altfel, nu este nici cazul să exageraţi şi să instalaţi toate driverele din lista aia pentru că nu sunt toate obligatorii.

După primul driver instalat trebuie să-ţi faci un cont gratuit, lucru care durează foarte puţin. Pentru cei leneşi, încercaţi sa vă logaţi cu user: ProgramePc şi parola: PunctRo.

Descarcă Slim Drivers

Tags: ati drivers download driver driver audio driver download driver finder driver placa video driver update drivere slim drivers slimdrives