Slim Drivers – Detectează şi descarcă automat toate driverele de care ai nevoie

Postare publicata pe data de 27 June 2012 de catre Cornel.
Chiar dacă driverele pentru placa video, audio (Realtek) şi eventual unul pentru modem/router sunt în majoritatea cazurilor mai mult decât suficiente, sunt o serie de alte drivere secundare care pot contribui la mai buna funcţionare a calculatorului.

SlimDrivers nu numai că poate găsi driverele lipsă, dar găseşte şi actualizări (dacă este cazul) pentru cele deja existente. Pe lângă asta, Slim Drivers are şi un mod de back-up cu care îţi poţi securiza driverele deja instalate în caz că se întâmplă ceva neaşteptat.

Atenţie: Programul este complet gratuit iar ca orice program de genul trebuie să trăiască şi ei din ceva (alta decât fericirea oamenilor), aşa că la instalare vine la pachet cu toolbar-ul avg. Când instalezi, alege opţiunea custom şi debifează toolbarul.

După o scanare ţi se spun câte drivere şi/sau actualizări îţi lipsesc.Butonul de Download Update va descărca driverul şi va deschide installer-ul automat pentru a-ţi face treaba mai uşoară, urmând ca tu să urmezi paşii deja obişnuiţi “next, next, finish”.

slimdrievers

Majoritatea driverelor necesită un restart, lucru destul de normal în majoritatea cazurilor, dar dacă vrei să instalezi mai multe drivere poţi da restart când termini cu toate, nu individual după fiecare. De altfel, nu este nici cazul să exageraţi şi să instalaţi toate driverele din lista aia pentru că nu sunt toate obligatorii.

După primul driver instalat trebuie să-ţi faci un cont gratuit, lucru care durează foarte puţin. Pentru cei leneşi, încercaţi sa vă logaţi cu user: ProgramePc şi parola: PunctRo.

Descarcă Slim Drivers
4 thoughts on “Slim Drivers – Detectează şi descarcă automat toate driverele de care ai nevoie

 1. Andrei

  Multumesc pentru acest program care este foarte util , foarte usor de folosit , bravo !!!

  Reply
  1. lol

   Am instalat toate driverele! Acum merge foarte bine pc!Kit ca consuma memoria

   Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.