Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Spotify - Client desktop cu muzică online care merge şi in Romania, gratuit


Spotify este un serviciu de muzică online cu o foarte mare diversitate de melodii şi albume. Totul este gratuit şi inţial era restricţionat să meargă doar în câteva ţări ca SUA, Canada şi Marea Britanie, dar cu un mic truc merge perfect în orice ţară, inclusiv România.

img

Pentru a putea să-ţi faci cont ai nevoie de un program de schimbat IP-ul ca SpotFlux

Descarci şi instalezi Spotflux, dai click pe Enable şi aştepţi câteva secunde. E foarte uşor.

După ce te-ai conectat la un ip din SUA (cu spotflux, sau alt program) intră la secţiunea sign up de pe Spotify.com** **şi înregistrează-te cu contul de facebook.

Mai ai nevoie de un program de schimbat ip-ul doar câteva secunde, doar la primul login în client, apoi totul va merge normal. Descarcă clientul iar la datele de login introdu adresa de email şi parola de pe facebook.

Ce oferă Spotify:

img

Spotify este ca un browser doar cu muzică aşa că este normal să consume ceva mai mult decât Winamp sau Aimp. Când este minimizat consumă mult mai puţin, sub 20 mb de rami.

Spotify prea are de toate dar trebuie să trăiască şi ei din ceva, aşa că aplicaţia are un banner iar din când în când între melodii trebuie să asculţi o reclamă audio de 10 secunde. Default, streamingul este de 160 kb/s (cei drept, Vorbis Ogg, un format net superior mp3-ului), doar utilizatorii premium putând să asculte la calitate mai mare

Tags: asculta muzică muzica muzica online playlist radio online spotify streaming