Jango – Propriul tău post de radio online

Postare publicata pe data de 10 March 2012 de catre Cornel.
Jango este un program online care te lasă să-ţi creezi propriul radio online cu melodii pe gustul tău. Alegi un stil de muzică sau un artist şi jango îţi dă melodii similare. Dacă sunt artişti care nu-ţi plac îi poţi înlătura dând click pe artist iar apoi pe don’t play.  Dacă îţi place un artist şi vrei mai multe melodii cu el dai click pe el apoi play more, şi o să observi că numele lui o să se mărească. In radio Eminem de exemplu putem adăuga şi alţi artişti dacă nu suntem mulţumiţi de artişti similari pe care ni-i recomandă jango.

radio online

Se pot crea oricât de mule radiouri online doriţi. În timp ce cântă o melodie, jango îţi pune la dispoziţie detalii şi fotografii cu artistul curent, dacă vrei să faci modificări în playlist, mergi în stânga la postul de radio, în secţiunea artist. Totul rulează în browser, piţi naviga prin site oricăt că nu se întrerupe muzica. Până acum totul merge ok, sunt foarte mulţimit, Jango pare “să-mi citească gânduriule” în legătură cu preferinţele muzicale.

Se poate face cont dar se poate foarte bine şi fără. Intrii, scrii un artist preferat, faci pin la tab sa nu-l închizi din greşală şi uiţi de el în timp ce stai pe net. Singurul minus este că deocamdata nu există o aplicaţie desktop (doar pentru iphone şi android), astfel nu aş mai fi avut  nevoie de nicio melodie în tot calculatorul.

 Jango.com
2 thoughts on “Jango – Propriul tău post de radio online

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.