Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Programe de modificat poze


Un soft de editat poze este necesar oricui la un moment dat. Din fericire nu ducem lipsă de astfel de programe, diversitatea fiind foarte mare. Cât de multe pot face programe ca Corel Draw sau Photoshop cred că ştim cu toţii (cel puţin din auzite), totuşi această postare este strict despre programele gratuite.

Cele mai bune programe de modificat poze

Acum ceva timp am făcut un top 10 programe de editat poze online, de data aceasta o să trec în revistă cele mai importante programe de modificat poze care se instalează, în ordine alfabetică pentru că este greu să le clasifici (unele programe au multe funcţii dar sunt greu de folosit, altele sunt mai uşor de folosit dar mai sărace în funcţii, iar calea de mijloc nu mulţumeşte pe deplin nici începătorii nici avansaţii)

Gimp. Este poreclit de mulţi  photoshopul gratuit. Este un program de modificat poze foarte puternic dar care în acelaş timp mănâncă puţine resurse. Este open source.

img

Image Analizer. Un program de modificat poze mic cu funcţii de editare standard, dar care de asemenea are şi ceva opţiuni utile pentru userii mai avansaţi.

img

Inkskape. Un alt program open source, destinat în mare parte celor pasionaţi de grafică vectorială. Asemănător la interfaţă şi la funcţii cu Corel Draw.

img

IrfanView este un foarte bun vizualizator de poze. Editorul este foarte săracăcios dar măcar nu mai ai nevoie de alt program de modificat poze pentru a tăia sau redimensiona o poză.**

img

**

Light Image Resizer şi PIXresizer, după cum spune şi numele, sunt făcute doar pentru funcţii uzuale cum ar fi redimensionare, mărire, tăiere, adăugare watermark.

img

Paint.NET. Nu este un program de modificat poze online cum mulţi aţi crede, ci este o versiune mai avansată a Paint-ulul clasic din Windows. P.s: Da, are layere.

img

Picasa nu este doar un editor de poze ci şi un vizualizator. Nu este un progam de modificat poze foarte complex dar poţi uploada o imagine cu un singur click.

img

PixBuilder studio. Un foarte bun exemplu de “aşa da”. Program mic, interfaţă curată, uşor de folosit, iar capacităţile acestui program sunt subestimate de mulţi.

img

Photoscape este un program de modificat poze despre care am mai vorbit. Este foarte uşor de folosit şi are foarte multe chestii cu care poţi edita o poză.

img

PicPick este la bază un program de făcut captură de ecran (print screen) dar are si  un editor similar cu Paint-ul din windows 7 pentru un retuş scurt sau un watermark.

img

Pixia. Un program uşor de folosit dar care în acelaş timp are şi unelte pentru utilizatorii mai avansaţi. Este popular în Japonia, recent fiind tradus şi în engleză.

img

StylePix este foarte complex, fiind similar cu programe de modificat poze ca Gimp sau Inkskape. Este relativ nou venit pe această piaţă dar nu este cu nimic mai prejos decât restul “competitorilor”

img

XnView este un editor şi vizualizator în acelaş timp, care suportă.. ţineţi-vă bine… 400 de formate grafice. De asemenea este foarte bun pentru a lucra la o pagină web.

img

 

Tags: gimp inkscape irfan view paint paint.net photoscape program de modificat poze programe de modificat poze programe de modificat poze download xnview