Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Free MP3 Cutter and Editor – incă un program de tăiat melodii


După Free Audio Editor, Free Ringtone Maker, WavePad şi site-ul ****MP3Cut.net, avem încă un competitor pe nişa programelor de tăiat melodii, şi anume Free MP3 Cutter and Editor.

La instalare trebuie să alegi opţiunea decline pentru a nu te trezi pe cap cu cele două programe care încearcă sa se strecoare, şi anume toolbar-ul SweetPacks şi utilitarul RegCleanerPro (care după scanare te pune să cumperi licenţă pentru a repara problemele găsite).

img

Free Mpe Cutter and Editor este la fel de simplu ca celălalte programe de tăiat melodii prezentate anterior. Având “…and editor” în nume probabil că vă aşteptaţi la ceva mai mult decât convertirea din mono în stereo şi ajustarea volumului, dar e mai bine decât nimic. O melodie se adaugă selectând Open a file for Editing.

img

Melodia se taie simplu, selectând o porţine şi apăsând tasta Delete. Adiţional poţi selecta opţiunea Delete unselected pentru a şterge totul în afară de ce e selectat. Butoanele Play/Pause sunt şi ele la datorie pentru a putea reda porţiunea pe care vrei să o tai.

img

Dacă ştii că melodia e ceva mai zgomotoasă sau la un volum mai mic decât celălalte poţi selecta opţiunea Change Volume pentru a ajusta lucrul acesta.

img

Un lucru deranjant este acela că nu există butoanele de Undo/Redo, aşa ca dacă aţi greşit ceva veţi fi nevoiţi să o luaţi de la capăt. Pentru cei cu melodii în formatul WMA există un program de tăiat melodii separat, Free WMA Cutter, cu funcţii şi aspect similar.

Descarcă Free MP3 Cutter

Tags: free mp3 cutter program de taiat melodii program de taiat mp3 taie melodii