Site-uri interesante #4

Postare publicata pe data de 1 July 2012 de catre Cornel.
A venit luna iulie şi m-am gândit să o începem cu o nouă colecţie de site-uri interesante şi nedescoperite (aşa sper). Primele 3 colecţii se pot găsi aici, aici, şi aici

Ping.Fm – “Actualizare de status”

Cu ping.fm poţi să-ţi actiualizezi stausul pe toate reţele sociale sau mesagerie instant dintr-un foc. Trebuie doar să conectezi acele conturi cu ping.fm.

ping.fm 

IluzieOptică – “Colecţie de iluzii optice”

Dacă eşti fascinat de iluzii optice, site-ul românescIluzieOptică.com este ceea ce cauţi. Chiar dacă nu este actualizat atât de des, utilizatorii sunt destul de activi.

iluzie optica 

Screenr – “Filmează în browser”

Screnr este un site care te lasă să-ţi filmezi online browserul în timp ce navighezi pe net pentru ca mai apoi să poţi da mai departe acel video. Este necesar un cont şi pluginul java.

screenr

Imo.Im – “Messenger online”

Cu imo.im poţi accesa cele mai populare servicii de mesagerie instant direct din browser, inclusiv yahoo messenger, facebook, google talk sau skype.

imo.im

EloHell  – “9gag: league of legends edition”

EloHell este un fel de 9gag dar cu postări strict despre League of Legends. Utilizatorii activi pot schimba punctele de pe EloHell cu RP-uri (moneda premium din LoL) pentru joc.

elohell

Me gusta [Ro] – “Îmi place”

Rămânem în zona 9gag si ajungem la Me Gusta [Ro], o pagină de facebook interesantă cu multe glume de pe  9gag traduse în imba română. me gusta 9gag 

Oh life – “Ce-ai mai făcut azi?”

Conceptul din spatele Ohlife e simplu: Primesti un email pe zi (sau saptamană) de genul “ce mai faci” şi tu trebuie să răspunzi la acel email. După o perioadă poţi revizui ce ai răspuns zilele precedente, totul fiind privat.

ohlife

.Free “ Domenii .free gratuite”

Domeniile .free are trebuie să fie publice peste un an sau 2 dar până atunci oricine îşi poate rezerva până la 25 de domenii. Totul este gratuit, numai să le dea odată drumul…free

Domenii Ieftine – “Oferta de domenii”

Cei care nu vor să depindă de wordpress, blogspot sau tumblr pot să-şi ia propriul domeniu chiar şi cu 1 euro .Site-ul domeniiieftine.info nu face altceva decât să te îndrume către firma cu cele mai mici preţuri.domenii ieftine

TU – “Tricouri urâte”

Tu.ro oferă tricouri ce pot fi comandate online cu diverse mesaje amuzante (sau nu), fiecare tricou putând fi personalizat după mărime, culoare şi model.

tu
2 thoughts on “Site-uri interesante #4

 1. alexandru

  sunt curios daca iti faci domeniu pe .free se indexeaza pe Google? am mers cateva saptamani cu .tk dar pana la urma m-am gandit serios si am cumparat pe .com sa fiu si eu indexat

  Reply
  1. Cornel Post author

   Nu inca. Momentan domeniul .free nu este aprobat, poti doar sa faci preorder. Nu imi pun mare baza in el, am rezervat cateva nume doar asa in caz ca o sa am nevoie de ele mai tarziu. Se gasesc libere chiar si domenii dintr-o cifra.

   Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.