Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Site-uri interesante #4


A venit luna iulie şi m-am gândit să o începem cu o nouă colecţie de site-uri interesante şi nedescoperite (aşa sper). Primele 3 colecţii se pot găsi aici, aici, şi aici

Ping.Fm – “Actualizare de status”

Cu ping.fm poţi să-ţi actiualizezi stausul pe toate reţele sociale sau mesagerie instant dintr-un foc. Trebuie doar să conectezi acele conturi cu ping.fm.

img

 

IluzieOptică – “Colecţie de iluzii optice”

Dacă eşti fascinat de iluzii optice, site-ul românescIluzieOptică.com este ceea ce cauţi. Chiar dacă nu este actualizat atât de des, utilizatorii sunt destul de activi.

img

 

Screenr – “Filmează în browser”

Screnr este un site care te lasă să-ţi filmezi online browserul în timp ce navighezi pe net pentru ca mai apoi să poţi da mai departe acel video. Este necesar un cont şi pluginul java.

img

Imo.Im – “Messenger online”

Cu imo.im poţi accesa cele mai populare servicii de mesagerie instant direct din browser, inclusiv yahoo messenger, facebook, google talk sau skype.

img

EloHell  – “9gag: league of legends edition”

EloHell este un fel de 9gag dar cu postări strict despre League of Legends. Utilizatorii activi pot schimba punctele de pe EloHell cu RP-uri (moneda premium din LoL) pentru joc.

img

Me gusta [Ro] – “Îmi place”

Rămânem în zona 9gag si ajungem la Me Gusta [Ro], o pagină de facebook interesantă cu multe glume de pe  9gag traduse în imba română.

img

14 

Oh life – “Ce-ai mai făcut azi?”

Conceptul din spatele Ohlife e simplu: Primesti un email pe zi (sau saptamană) de genul “ce mai faci” şi tu trebuie să răspunzi la acel email. După o perioadă poţi revizui ce ai răspuns zilele precedente, totul fiind privat.

img

.Free “ Domenii .free gratuite”

Domeniile .free are trebuie să fie publice peste un an sau 2 dar până atunci oricine îşi poate rezerva până la 25 de domenii. Totul este gratuit, numai să le dea odată drumul…

img

Domenii Ieftine – “Oferta de domenii”

Cei care nu vor să depindă de wordpress, blogspot sau tumblr pot să-şi ia propriul domeniu chiar şi cu 1 euro .Site-ul domeniiieftine.info nu face altceva decât să te îndrume către firma cu cele mai mici preţuri.

img

TU – “Tricouri urâte”

Tu.ro oferă tricouri ce pot fi comandate online cu diverse mesaje amuzante (sau nu), fiecare tricou putând fi personalizat după mărime, culoare şi model.

img

Tags: 9gag domenii gratuite domenii ieftine domeniu free elo hell iluzii optice imo.im lol me gusta meme messenger online ohlife ping.fm rp gratis screenr site-uri interesante