Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Site-uri interesante #3


Un nou val de site-uri interesante. Primele două părţi de găsesc aici şi aici.

Skrittle.Com. Tragi în bara de adrese scriptul java Skrittle şi accesezi acel marcaj ori de câte ori vrei să găseşti site-uri similare cu cel pe care îl ai deschis momentan.

img

OpenCulture. Eşti curios ce cursuri se predau la cele mai bune univeristăţi din lume? OpenCulture conţine cursuri text, audio şi video de la mai mult de 500 de universităţi, inclusiv Harvard, Yale, Oxford sau Cambridge.

img

 

MangaReader. Eşti pasionat de benzi desenate japoneze (manga)? Site-ul MangaReader are sute de reviste de benzi desenate originale (în limba engleză) ce pot fi “răsfoite” online, timp să ai.

img

 

Urbo.Ro. Informaţii utile (poze, adresă, site web, email, program de lucru, număr de telefon) despre cele mai importante atracţii turistice cum ar fi cafenele, cluburi, localuri, instituţii publice etc..

img

Joacă demo-urile celor mai noi jocuri, direct din browser. Da, ai auzit bine, poţi juca fifa 12 sau battlefield 3 pe un calculator mediocru, condiţia este să ai o bandă de internet de peste 6 MB. http://www.gaikai.com/

img

Deezer conţine ****mii de melodii ce pot fi ascultate din browserul tau. Singurul lucru prost este că  trebuie să-ţi faci cont dacă vrei să asculţi mai mult de 30 de secunde, un log in with facebook rapid şi gata.

**

img

SocialBreakers. Eşti curios care sunt paginile facebook cu cele mai multe like-uri? Dar canalul youtube cu cei mai mulţi subscriberi, contul twitter cu cei mai mulţi urmăritori sau cele mai “încercuite” persoane de pe G+? Social breakers are toate aceste raspunsuri.

img

Price.Ro este un destul de cunoscut dar am să-l includ totuşi pentru că e un site foarte util care îţi spune ce magazin are cel mai ieftin produs. De exemplu, în imaginea de mai jos observăm că cel mai ieftin galaxy s2 costă puţin peste 1500 de lei.

img

PDF To Word. Ai nevoie să converteşti un pdf într-un document word. Cei de la NitroPdf au creat o aplicaţie online cu care converteşti rapid şi sigur. Este nevoie de o adesă de email pentru a primi link-ul cu documentul.

img

Woolfenstein.  Pentru a sărbători cei 20 de ani de la aparţie, jocul Wolfenstein 3D este gratuit şi poate fi jucat direct din browser.

img

Tags: cursuri deezer gaikai mangareader pagini web pdf to word site-uri interesante wolfenstein 3d