Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

10 site-uri interesante de care probabil n-ai auzit


Titlul spune totul, aşa că să nu mai pierdem timpul şi să-i dăm drumul. 

Scr.im

Vrei să “şeruieşti” adresa de mail cu cineva sau s-o postezi într-un forum şi nu eşti sigur că nu nu va fi folosită de botzi pentru spam_?_ Scr.im îti generează un link perosonalizat gen scr.im/programepc iar pentru a vizualiza adresa de email este necesar un cod captcha.

img

CoolSpotters

Vrei să ştii exact firma şi modelul unui articol vestimentar purtat de vedetele tale favorite? Vrei să ştii ce vedete au, de exemplu, iphone 4s? CoolSpotters este locul potrivit dacă vrei să fii în trend cu celebrităţile.

img

Flixter

Ştiim mai toţii de IMDb dar Flixter este un site ştiut de puţini ştiu de flixter. Site-ul pune mai mult accentul pe review-uri şi o abordare mult mai simplistă în a găsi lucrulile esenţiale ale unui film.

img

IWatchAlotOfMovies

Să rămânem la domeniul filme. Site-ul IWatchALotOfMoovies se compune din homepage, atât, homepage-ul e tot site-ul. Este o listă cu cele mai importante filme îar când pui cursolul pe el vezi o scurtă descriere, un link către trailer şi câţi useri au apreciat/n-au apreciat filmul. Simplu şi la obiect.

img

StereoMood

Stereomood este un site cu playlisturi de muzica pentru diferite stări emoţionale. Eşti somnoros? alege playlistul sleepy, studiezi? (da, cum să nu..) îl alegi pe cel cu study, şi tot aşa.

img

Listal

Muzică,filme, seriale tv şi jocuri, toate catalogate în foarte multe liste. Deşi site-ul nu are prea mare succes, calitatea articolelor şi vasta gamă de informaţii disponibile fac din listal o enciclopedie media.

img

Metacritic

Pe scurt: media notelor de la critici a unui film/joc/serial/album muzical constituie nota metacritic (sau metascore-ul). Metascore-ul unui film > nota dp Imdb.

img

Archive

Vrei să vezi cum arăta un site anume în trecut? Archive.org dispune de o colecţie impresionantă de screenshot-uri din perioade de timp diferite la zeci de milioane de site-uri .

img

AllSongsBy

Cauţi un artist şi Allsongsby (aşa cum zice şi numele) îţi găseşte toate cântecele – de cele mai multe ori link-ul dp youtube cu versuri. Nu trebuie să părăseşti pagina să asculţi o melodie nouă iar dacă se termină o melodie începe următoarea.

img

CanvAs

De 9gag cred că aţi auzit toţi, că doar n-a ajuns sa fie in top 30 site-uri din Romănia din nimic. Canvas este un 9gag reloaded, altceva nu prea mai e de zis doar că în loc de thumbs up/thumbs down sunt tot felul de insigne trăznite.

img

Aşa repede s-a ajuns la 10 site-uri? Nici măcar n-a trebuit să sap, le-am avut toate salvate la marcaje. Prevăd o partea a 2-a curând pentru că site-uri interesante şi nedescoperite sunt destule.

 

Tags: allsongsby archive.org canvas coolspotters flixter iwatchalotofmoovies listal metacritic scr.im site-uri site-uri interesante stereomood