Driver Booster – Program de actualizat driverele

Postare publicata pe data de 10 June 2013 de catre Cornel.
Întodeauna este indicat să avem ultimele drivere instalate pentru că fiecare versiune nouă poate aduce un plus de performanță și stabilitate pentru calculatorul nostru. În mod normal, pentru a verifica dacă sunt disponibile versiuni mai noi trebuie să mergi pe paginile producătorilor (Realtek, ATI, nVidia, etc) iar pentru a face update uneori este necesar să dezinstalezi versiune veche mai întâi. Aici intervine IoBit Driver Booster.

IoBit Driver Booster este un program care te anunță ce versiuni noi ale driverelor tale există și îți oferă posibilitatea de a le actualiza cu un singur click. Poți alege să le actualizezi pe toate odată  (update all) sau individual. Înterfața programului este una minimalistă, similară cu toate celălalte produse IObit (Advance system care, Game booster, Smart defrag, Unninstaller, etc..).

driver booster
Înainte de a instala ultima versiune programul va crea automat un restore point în caz că procesul este întrerupt de ceva neașteptat. Programul va rula automat la startup, pentru a modifica asta trebuie să intrați în setări și sa debifați Launch automatically at Windows startup. A nu se confunda Driver Booster cu un program care instalează driverele lipsă, pentru asta avem deja programe ca DriverMax sau SlimDrivers.

 

Descarcă Driver Booster
Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.