Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Driver Booster – Program de actualizat driverele


Întodeauna este indicat să avem ultimele drivere instalate pentru că fiecare versiune nouă poate aduce un plus de performanță și stabilitate pentru calculatorul nostru. În mod normal, pentru a verifica dacă sunt disponibile versiuni mai noi trebuie să mergi pe paginile producătorilor (Realtek, ATI, nVidia, etc) iar pentru a face update uneori este necesar să dezinstalezi versiune veche mai întâi. Aici intervine IoBit Driver Booster.

IoBit Driver Booster este un program care te anunță ce versiuni noi ale driverelor tale există și îți oferă posibilitatea de a le actualiza cu un singur click. Poți alege să le actualizezi pe toate odată  (update all) sau individual. Înterfața programului este una minimalistă, similară cu toate celălalte produse IObit (Advance system care, Game booster, Smart defrag, Unninstaller, etc..).

img

Înainte de a instala ultima versiune programul va crea automat un restore point în caz că procesul este întrerupt de ceva neașteptat. Programul va rula automat la startup, pentru a modifica asta trebuie să intrați în setări și sa debifați Launch automatically at Windows startup. A nu se confunda Driver Booster cu un program care instalează driverele lipsă, pentru asta avem deja programe ca DriverMax sau SlimDrivers.

 

Descarcă Driver Booster

Tags: actualizare drivere download driver driver driver booster iobit