Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

DriverMax - Program de descărcat drivere


Driver max este un program cu ajutorul căruia poţi descarca toate driverele lipsă şi/sau actualizările la zi a driverelor deja existente. Ca şi în cazul lui SlimDrivers, un program asemănător despre care am vorbit acum ceva vreme, DriverMax scanează rapid configuraţia calculatorului şi îţi găseşte driverele de care ai nevoie. În plus, programul se laudă cu o mare bază de date a driverelor care se găsesc destul de greu.

În ordine pentru a putea folosi programul, este necesar să-ţi faci un cont gratuit, apoi să-ţi verifici emailul pentru a valida contul. Nu este un proces lung dar pentru cei mai leneşi vă puteţi loga cu emailul din imaginea de mai jos plus parola programepc. Dacă tot suntem la capitolul “părţi nu tocmai pe placul tuturor”, trebuie să amintesc că programul vine la pachet cu toolbarul AVG. La instalare alegeţi custom şi apoi debifaţi-l.

img

Există şi o versiune pro a programului, diferenţa făcând-o faptul că în versiunea free eşti redirecţionat să descarci din browser, pe când versiunea pro va descărca direct din aplicaţie.

Cum ultima versiune nu însemnă întodeauna că este şi cea mai bună, DriverMax te lasă să instalezi şi versiuni mai vechi alegând opţiunea more options > view other available drivers for this device.

img

Printre alte facilităţi amintim posibilitatea de a face copie de siguranţă (backup) sau revenirea rapidă la o versiune anterioara în caz că instalarea noului driver nu decurge aşa cum ar trebui.

Download DriverMax_ _(9 mb – xp, vista, 7, 8)

Tags: descarca driver download driver driver driver finder driver max drivere drivermax