Adaugă meniul de start din Windows 8 cu Iobit WinMetro

Postare publicata pe data de 23 October 2012 de catre Cornel.
Dacă nu puteţi rula Windows 8 sau din diverse motive preferaţi Xp, Vista sau 7-le, cu ajutorul aplicaţiei WinMetro puteţi adăuga noul meniu de Start (Metro). Noul meniu de start poate fi folosit în paralel cu cel vechi, pentru cel Metro trebuie să vă duceţi cu săgeata de la mouse în colţul din stânga-jos, iar pentru a-l deschide pe cel vechi procedaţi la fel ca înainte (fără a atinge colţul).

Pe lângă scurtăturile programelor deja instalate (apropo, nu putem dezinstala programe direct din metro ca în Windows 8), WinMetro vine cu câteva programe Metro interesante ca Vremea, Calendar, Finanţe, Poze, restul din păcate nu sunt altceva decât pagini web.

 

De asemenea, WinMetro adaugă şi aşa numitul CharmBar, un meniu cu opţiunile Start, Settings şi Search care se poate accesa din colţul dreapta-jos. Din Settings poţi ajusta volumul, te poţi conecta la internet şi poţi da Restart/Shut Down. Opţiunea de Search o imită destul de bine pe cea din Windows 8, fiind o îmbunătăţire bine venită.

 

 

Momentan programul este în stagiul de beta dar până acum arată destul de bine. Pe viitor mai mult ca sigur se vor mai adăuga noi funcţionalităţi, cei de la Iobit fiind responsabili de programe foarte bune ca Advance System Care, Smart Defrag sau Game booster.

Download Iobit WinMetro 
Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.