Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Adaugă meniul de start din Windows 8 cu Iobit WinMetro


Dacă nu puteţi rula Windows 8 sau din diverse motive preferaţi Xp, Vista sau 7-le, cu ajutorul aplicaţiei WinMetro puteţi adăuga noul meniu de Start (Metro). Noul meniu de start poate fi folosit în paralel cu cel vechi, pentru cel Metro trebuie să vă duceţi cu săgeata de la mouse în colţul din stânga-jos, iar pentru a-l deschide pe cel vechi procedaţi la fel ca înainte (fără a atinge colţul).

img

Pe lângă scurtăturile programelor deja instalate (apropo, nu putem dezinstala programe direct din metro ca în Windows 8), WinMetro vine cu câteva programe Metro interesante ca Vremea, Calendar, Finanţe, Poze, restul din păcate nu sunt altceva decât pagini web.

img

 

De asemenea, WinMetro adaugă şi aşa numitul CharmBar, un meniu cu opţiunile Start, Settings şi Search care se poate accesa din colţul dreapta-jos. Din Settings poţi ajusta volumul, te poţi conecta la internet şi poţi da Restart/Shut Down. Opţiunea de Search o imită destul de bine pe cea din Windows 8, fiind o îmbunătăţire bine venită.

 

img

 

Momentan programul este în stagiul de beta dar până acum arată destul de bine. Pe viitor mai mult ca sigur se vor mai adăuga noi funcţionalităţi, cei de la Iobit fiind responsabili de programe foarte bune ca Advance System Care, Smart Defrag sau Game booster.

Download Iobit WinMetro 

Tags: iobit meniu de start metro windows 8 winmetro