Advance system care – Optimizare PC

Postare publicata pe data de 12 August 2012 de catre Cornel.
Advance System Care a fost întodeauna unul dintre cele mai bune programe gratuite de optimizat calculatorul iar ultima versiune aduce multe îmbunătăţiri şi funcţii noi. În primul rând, utilizatorul va putea alege dintre interfaţa simplificată (simplified) şi cea avansată (expert).

asc6

  • In Simplified mode tot ce va trebui sa faci este să bifezi opţiunile de optimizare (malware removal, registry fix, junk files clean, defragmentare, internet boost, etc..) şi să apeşi butonul Scan. Pentru o funţionalitate mai rapidă, toate funcţiile selectate vor rula una după alta, nu toate în acelaşi timp.
  • În Expert mode ai aceleaşi opţiuni dar în acelaşi timp ai în plus câteva instrumente (secţiunea Care) cum ar fi un tool de dezinstalat programe, un tool care şterge fişierele, un tool care măreşte opreşte procese pentru a avea o performanţă sporita în jocuri (turbo mode) şi un manager de procese.

Doua funcţii sunt activate automat după instalarea programului: un link scanner care blochează site-urile rău intenţionate şi un tool care rulează în fundal şi eliberează rami automat. Ele se pot dezactiva oricând manual.

391315_420590901316550_1133834762_n

Advance System Care 6 este un pas mare înainte faţă de vesriune anterioară şi este acel program bun la toate de care foarte mulţi dintre noi avem nevoie.

Descarcă Advance System Care 6
One thought on “Advance system care – Optimizare PC

  1. Pingback: Recomandarile zilei: linkuri recomandate | Blogatu

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.