Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Top 10 site-uri cu programe gratuite pentru calculatorul nostru


Nu toţi avem bani pentru programe cu licenţă aşa că ne îndreptăm atenţia către alternative free. De unde descărcăm toate aceste programe gratis? Am făcut un top 10 cu cele mai cunoscute şi utile site-uri axate pe software. Pe unele este probabil să le cunoaşteţi, pe unele, nu. Să începem:

1) Softpedia. Să fim naţionalişti şi să începem cu softpedia. Softpedia nu este numai un site de software ci şi unul de ştiri din aria asta. Un plus notabil este acela că susţine producătorii mici de aplicaţii şi găsim programe mai puţin cunoscute/populare.

2) Filehippo. Unul din favoritele mele. Este uşor de folosit, are numai programe importante organizate pe categorii, poţi descărca versiuni mai vechi ale programelor,  are rss, change log, comentarii etc..

3) Cnet Download. Site-ul numarul 1 în acest domeniu. Are multe programe frumos aranjate pe categorii, plus review-uri şi note de la useri. Partea proastă este că site-ul este cam greoi, sunt prea multe programe promovate care apar sus şi downloader-ul care câteodata este însoţit de toolbaruri.

4) Chip. Sunt cam în urmă cu ştiinţa câteodată dar au nişte articole interesante.   Site-ul are şi o versiune în română ceea ce este un mare plus.

5) Brothersoft. Au peste 200.000 de progarme dar şi 10 ani de vechime în domeniu. Ce vrei, găseşti. Eu personal găsesc site-ul ăsta puţin cam dezordonat în ceea ce priveşte organizarea.

6) FreewareUpdate. La prima vedere pare o clona de filehippo (probabil că aşa şi este) dar sunt programe diferite adăugate aici plus că nu strică niciodată o alternativă.

7) Softonic. Foarte asemănător cu brothersoft ca design. Foarte popular în multe ţări. Este unul dintre veterani.

8) PortableApps. Doar programe portabile (programe care nu se instalează). Se depune ceva muncă la site-ul ăsta dat faptul că varianta portabilă este lansată la distanţă de 2-3 zile după programul oricinal.

9) OldVersion. Axat numai pe versiuni mai vechi ale programelor tale favorite. Are şi filehippo versiuni vechi dar aici diversitatea este mult mai mare.

10) Giveawayoftheday. Este un site de software despre care am mai vorbit aici. Un program premuim se dă gratis în fiecare zi, oferta durează doar 24 de ore până alt program îî ia locul.

Tags: cnet download programe filehippo programe programe gratuite programe pc programe pentru calculator programe software softpedia