Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Un program premium gratis în fiecare zi


Cei ce nu îşi permit programe cu licenţă întodeauna vânează cea mai buna alternativă freeware a programului respectiv.

GiveawayOftheDay  (tradus în română ar veni ceva în genul chilipirul zilei) este un site care oferă, aşa cum am mentionat şi in titlul articolului, un program premium gratis în fiecare zi. La ora 10:00 zilnic un nou program este disponibil pentru download, ai 24 de ore la dispoziţie să-l instalezi până expiră oferta. Nu se mai pot instala programele oferire gratis în zilele precedente, doar programul din ziua curentă.

img

Vă intrebaţi dacă este legal probabil sau dacă este ceva la mijloc. Totul este perfect legal, producătorii programelor respective au o înţelegere cu site-ul giveawayoftheday pentru a vă aduce un program gratis zilnic. De multe ori nu este ultima versiune a programului cea disponibilă pe giveawayoftheday, iar 24 de ore în care se poate descărca gratuit îi aduce producatorului mai multă reclamă decât gaură in buget.

O scurtă descriere a produsului şi un sistem de thumbs up/thumbs down în procente te pot ajuta să iei decizia dacă merită să-ţi sacrifici căteva minute încercării programului. Dacă nu ai timp să verifici chilipirul zilei zilnic, te poţi abona la feedul rss sau la actualizările twitter şi facebook. Am precizat că site-ul este disponibil şi in limba română?

Tags: descarca programe gratis giveawayoftheday programe gratis programe gratis pentru calculator programe gratuite programe pc programe prntru calculator