Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Programe care te ajută să scrii mai repede de la tastatură


După programul care îţi arată cât de rapid poţi să citesti a venit rândul să aflăm şi cât de rapid putem tasta. Aici diversitatea este mare iar după recomandările unui comentator lista s-a făcut şi mai mare. Cele mai importante programe şi aplicaţii online de acest gen sunt:

Typing Master este un program foarte bun care are are un set de texte care trebuie terminate în limita a 10 minute.  Programul are de asemenea şi o serie de jocuri amuzante menite să-ţi mărească reflexele. În afară de grafica demnă de anii 90 nu prea ai ce să-i reproşezi.

img

Rapid typing tutor te învaţă cu ce deget să apeşi pe taste pentru a tasta mult mai rapid şi eficient.

img

Stamina typing tutor se vrea a fi un program amuzant şi reuşeşte acest lucru. Are muzică pe fundal iar când greşeşti o tastă scoate tot felul de sunete amuzante ca ouch! sau lătratul unui câine.

img

Şi site-ul 10 fast fingers are un astfel de test. Ţi se dă nişte cuvinte şi un timp limită de 1 minut. În acel minut scrie cât poţi de repede. Trebuie să scrii un cuvânt pe rând iar după ce dai space cuvântul dispare şi trebuie să-l scrii pe următorul.  Se poate da şi copy-paste dar procesul este mult mai lent decât în cazul în care ai scrie tu. 

img

Alt site interesant este TypeRacer unde te întreci cu alţi utilizatori. Fiecare jucător este reprezentat de o maşină iar ca să ajungi la linia de finish trebuie să termini fraza.

img

Tags: 10fastfingers rapyd typing tutor stamina typing tasteaza mai repede typeracer typing master