Program de făcut backup la Firefox, Chrome sau Opera

Postare publicata pe data de 20 August 2012 de catre Cornel.
Browser BackUp Pro este un program gratuit cu care putem face o copie de siguranţă a datelor noastre din browser cum ar fi: parolele, cookie-urile, sesiunile, motoarele de căutare, marcajele, parolele, extensiile şi multe altele. Desigur, browserele moderne au o funcţie de sincronizare online, dar nu au atât de multe opţiuni de sincronizare câte are Browser BackUp Pro.

Cum se face backup la browsere

Pentru început, alege din dreapta sus browserul la care vrei să faci backup. Fă click pe create backup apoi pe In this machine.

browback1
Browser Backup va detecta automat folderele în care fiecare browser îşi ţine datele dar adiţional poţi selecta şi manual. Lasă totul aşa cum este şi click next.

browback2

Selectează toate elementele la care vrei să faci backup. Numarul lor depinde de browser; la Opera de exemplu am 27. Click next.

browback3

Alege un loc pe hard unde vrei sa salvezi backup-ul.

Cum se restaurează copia de siguranţă

Funcţia de restore este destul de similara cu cea de backup. Alegi browserul, selectezi restore şi selectezi backup-ul din calculator făcut anterior.

Descarcă Browser Backup Pro
2 thoughts on “Program de făcut backup la Firefox, Chrome sau Opera

 1. Alexandru Ionut

  bun un program de genul ca sa nu plangi ca mine dupa sute de adrese salvate si apoi pierdute de parca nu le-ai fi avut.. Pe Ubuntu nu merge programul, dar cand o sa repar Windows 8 il instalez. Acum Chromium si am cont pe el, iar in felul asta, de pe orice pc navighez cu Chrome / Chromium, ma loghez pe contul meu si am toate adresele pretutindeni.

  Reply
  1. Cornel Post author

   Eu de obicei am marcajele sincronizate in opera si le export ca HTML in Firefox sau Chrome. Treaba cu programul asta este ca are multe optiuni si setari pe care niciun browser nu le poate sincroniza.

   Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.