Transmute – Copiază semnele de carte dintr-un browser în altul

Postare publicata pe data de 10 June 2012 de catre Cornel.
Mulţi dintre noi lucrăm cu mai multe browsere şi din proprie experienţă pot spune că este mai accesibil să ai aceaşi organizare a marcajelor peste tot. Am vorbit acum ceva vreme despre mutarea marcajelor dintr-un browser în altul exportând/importând ca html, acum vom discuta despre o metodă mult mai uşoară, pe numele ei Transmute.

Transmute este un program care facilitează mutarea marcajelor dintr-un browser în altul cu un singur click.

În secţiunea source alegi browserul cu marcajele iar în secţiunea target alegi browserul în care vrei să bagi marcajele.

Bifaţi opţiunea overite collection pentru a nu amesteca marcajele. De exemplu: vreau să bag marcajele din chromne în firefox dar în firefox aveam deja ceva marcaje. Nebifând overite o să am şi marcajele din firefox şi cele din chrome, ceea ce ar putea rezulta într-o varză totală cu multe dubluri. Bifând overite, se vor şterge marcajele din firefox şi vor fi adăugate cele din chrome. Sper că aţi înţeles diverenţa.

transmute

După cum aţi observat, Transmute acoperă majoritatea navigatoarelor (în ordine alfabetică să nu se supere nimeni), nu doar pe cele 5 “mari şi tari”. Totuşi, aş fi vrut să fie incluse şi browsere ca Maxton, Camino (pentru Mac), Slepnir sau Midori, dar cine ştie, poate pe viitor vor lucra şi la asta. Programul este disponibil şi în versiunea portabilă, versiune pe care o recomand şi eu.

Descarcă Transmute sau Transmute portabil
3 thoughts on “Transmute – Copiază semnele de carte dintr-un browser în altul

  1. gherghisan nelu

    Ideea este excelenta numai ca la mine din google chrom in internet explorer nu-mi duce decat folderele pe care le am in bookmark bar nu si iconitele (fara denumire) a site-urilor preferate. La fel se intampla si daca fac transferul direct din browser cu… import and export.
    Multumesc pentru articol.

    Reply
  2. Pingback: Recomandarile zilei: linkuri recomandate | BlogAwards

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.