Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Transmute - Copiază semnele de carte dintr-un browser in altul


Mulţi dintre noi lucrăm cu mai multe browsere şi din proprie experienţă pot spune că este mai accesibil să ai aceaşi organizare a marcajelor peste tot. Am vorbit acum ceva vreme despre mutarea marcajelor dintr-un browser în altul exportând/importând ca html, acum vom discuta despre o metodă mult mai uşoară, pe numele ei Transmute.

Transmute este un program care facilitează mutarea marcajelor dintr-un browser în altul cu un singur click.

În secţiunea source alegi browserul cu marcajele iar în secţiunea target alegi browserul în care vrei să bagi marcajele.

Bifaţi opţiunea overite collection pentru a nu amesteca marcajele. De exemplu: vreau să bag marcajele din chromne în firefox dar în firefox aveam deja ceva marcaje. Nebifând overite o să am şi marcajele din firefox şi cele din chrome, ceea ce ar putea rezulta într-o varză totală cu multe dubluri. Bifând overite, se vor şterge marcajele din firefox şi vor fi adăugate cele din chrome. Sper că aţi înţeles diverenţa.

img

După cum aţi observat, Transmute acoperă majoritatea navigatoarelor (în ordine alfabetică să nu se supere nimeni), nu doar pe cele 5 “mari şi tari”. Totuşi, aş fi vrut să fie incluse şi browsere ca Maxton, Camino (pentru Mac), Slepnir sau Midori, dar cine ştie, poate pe viitor vor lucra şi la asta_._ Programul este disponibil şi în versiunea portabilă, versiune pe care o recomand şi eu.

Descarcă Transmute sau Transmute portabil

Tags: bookmarks chrome copiere marcaje firefox marcaje opera semne de carte transmute