Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Messenger online


Dacă vrei să stai pe messenger şi ţi-e descarci Pidgin (cel mai light client de IM) sau nu eşti la calculatorul de acasă, poţi încerca următoarele site-uri în care poţi accesa messengerul online:

Ebuddy este probabil cea mai bună alternativă (online) la yahoo messenger, gtalk, skype sau facebook. Totul se face foarte simplu, intrii pe ebuddy.com şi te loghezi cu contul specific serviciului de IM pe car vrei să-l accesezi. Un lucru în minus care nu mi-a placut sunt reclamele dar se rezolvă cu un adblock.

img

Meebo este probabil un client de messenger online ştiut de  majoritatea. Totul este simplu, scrii id-ul de IM în căsuţa corespunzătoare şi apoi dai sign On în dreapta jos. Meebo a luat-o pe calea socială mutând puţin linkul cu messenger online (singurul lucru care ne interesează la site-ul ăsta) la meebo.com/messenger derutându-i pe alţii, făcându-i să  creadă că este necesar să-ţi faci cont pe meebo mai întăi. Design-ul este curat şi fără reclame, utilizatorii de yahoo messenger se vor simţi ca acasă.

img

Imo.im şi LiveGo sunt doi noi veniţi pe această nişă şi sunt cam la fel, de fapt dacă stau să mă uit mai bine toate site-urile de messenger online sunt la fel, toate oferă opţiunea să conectezi mai multe conturi (cu deviza dacă n-ai facebook eşti zero barat) şi toate arată cam la fel, decizia e a vostră. Eu unul aş alege Pigdin sau una din extensiile din browser a serviciilor de IM dar despre asta vom vorbi altă dată pentru că sunt multe de spus.

img

Tags: ebuddy imo.im meboo meebo meebo messenger meebo messenger online mesenger messenger web messenger