Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

iDrive - Google Docs in calculatorul tău


IDrive este o partiţie virtuală în care poţi accesa, modifica, copia sau şterge documentele tale din Google Docs, în acest fel nemaifiind necesar să intri în browser pentru a accesa Google Docs. Programul are versiune separată pentru 32 şi 64 de biţi. Nu ai nevoie de cont, fiecare modificare este sincronizată pe contul Google, asta însemnând că Google Docs din cloud şi cel din calculatorul tău este unul şi acelaş lucru.

După ce descărcaţi iDrive (32 biţi | 64 biţi) trebuie să vă logaţi cu contul Google (gmail) pentru a accesa fişierele deja existente în Google Docs ([email protected]__). Selectează o literă pentru noua partiţie virtuală şi click connect. Este nevoie să reporniţi calculatorul.

img

După ce aţi repornit calculatorul o să observaţi noua partiţie virtuală. De acum încolo când vreţi să modificaţi sau să adăugaţi un document nou o să intraţi aici.

img

Pentru a crea un document nou doar crează un fişier text (click dreapta > new > text document) şi apucă-te să editezi. Dacă nu îţi place editorul Google Docs recreat în cel mai mic detaliu poţi lucra offline cu editorul text favorit iar apoi să faci drag and drop în partiţia iDrive.

img

Un document se poate împărtăşi cu altcineva prin secţiunea share iar editorul de text este mai mult decât suficient pentru multe lucruri de bază şi nu numai. Se pot muta doar documente în iDrive, dacă muţi, o melodie de exemplu, programul îţi va cere să converteşti la Google Docs şi îţi va da eroare.

img

Dacă lucrezi mult cu documente text şi nu vrei să le duci grija că s-ar putea pierde, iDrive este soluţia ideală. Altfel, un serviciu de cloud complet ca 4sync sau DropBox pot  fi o soluţie mai rentabilă.

Descarcă iDrive 32 biţi

Descarcă iDrive 64 biţi

Tags: cloud docs documente google docs idrive