Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

4sync – sincronizare fisiere


4sync este un client de Windows,Mac,Linux, tabletă şi smartphone cu ajutorul căruia putem stoca gratuit si legal fişiere în cloud (pe internet) pentru a le accesa oriunde ne aflăm cu un email şi o parolă. 4sync este asemănător cu dropbox dar 4sync oferă 15 GB gratis faţă de 2 cât oferă dropbox.

Descărcăm, pornim installerul şi alegem funcţia custom pentru a debifa toolbarurile care se instalează automat.

img

Am terminat cu instalarea, acum 4sync este gata de prima pornire. Aici avem opţiunea să ne logam sau să creăm un cont nou. Contul se face în căteva secunde, doar emailul si parola ţi se cere, făra nume, prenume, username etc. După ce ne înregistrăm, mergem în browser pe adresa de email şi activăm contul dând click pe link. Acum ne putem loga. La instalation type alegeţi custom şi apoi alegeţi folderul unde vreţi să puneţi folderul cu fişierele 4sync , de preferabil să nu puneţi C:

img

Acum după ce aţi setat folderul 4sync faceţi un shortcut pe desktop sau dacă vă e mai la îndemănă folosiţi iconul din tray  (click dreapta > open 4sync folder). De acum încolo tot ce puneţi în acel folder se va sincroniza online şi va fi disponibil pe orice calculator dacă vă logaţi cu contul vostru.

Bineînţeles, sincronizare înseamnă în primul rând upload, nu vă imaginaţi că trageţi folderul cu muzică şi gata e sincronizat instant în cloud. Când fişierul are iconul “văzut” înseamnă că fişierul respectiv s-a uploadat şi este deja în cloud. Când fişierul are iconul “două săgeţi” înseamnă că e în curs de uploadare.

img

In secţiunea bandwich putem seta viteza maxima de download/upload pentru a nu mânca toata banda când este folosit. Dacă ai deja cont pe 4shared nu mai este nevoie să-ti faci cont si pe 4sync. Arată promiţător pentru un program abia lansat, să sperăm că o să şi dureze.

Tags: 4sync cloud dropbox program de uploadat sincronizare sincronizare fisiere upload