Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Monitorizează temperatura plăcii video cu GPU Temp


GPU Temp este un program cu ajutorul căruia poți monitoriza temperatura plăcii video, indiferent de producătorul sau modelul acesteia. Este foarte minimalist, singurele setări de care dispune sunt acelea de a schimba culoarea cu care este afișată temperatura și posibilitatea de porni la startup.

img

Și graficul cu oscilațiile temperaturii din ultimele minute este binevenit, chiar dacă în majoritatea timpului vei folosi programul minimizat. Consumul de resurse este insesizabil, doar 12 mb de rami.

img

Încă ceva, dacă doriți ca indicatorul de temperatură să stea permanent în taskbar va trebui să dați click dreapta pe bara de jos, să alegeți properties, apoi customize. Găsiți GPU Temp în listă și selectați Show icons and notifications.

img

Dacă v-a plăcut GPU temp și sunteți în căutarea unui progarm similar care afișează temperatura procesorului,** Core Temp** este cea mai bună alegere;** iar dacă vrei detalii tehnice despre placa ta video (frecvență, consum, data fabricării, tipul de memorie, etc) poți încerca GPU-Z**.

 

[ Descarcă GPU Temp ]

Tags: gpu temp program temperatura placa video temperatura placa video