Filehippo – Programe gratuite

Postare publicata pe data de 20 April 2012 de catre Cornel.
Filehippo este un site cu programe pentru calculator. Pe lângă faptul că toate programele sunt gratuite, FileHippo conţine doar cele mai bune programe, alese manual.

Vizitând periodic site-ul poţi afla dacă sunt versiuni noi ale programelor tale preferate, precum şi părerile altor utilizatori, sau ce este nou în versiunea nouă faţă de cea precedentă.

filehippo

Site-ul este uşor de folosit şi nu are reclame enervante. Un lucru foarte bun este că păstrează şi versiunile mai vechi ale programelor, nu mai sunt obligat să descarc ultima versiune ca pe alte site-uri de download. De asemenea, se pot descărca şi versiuni beta.

Dând click pe un program poţi comuta pe 4 tab-uri: Description care conţine date despre ce face programul, Technical care conţine detalii despre mărime,cerinţe, limbă şi producator, Change log care îţi spune schimbările faţă de versiunea anterioară şi Comments unde utilizatorii discuta despre versiunea curentă a programului.

Poţi fi la curent cu cele mai noi programe şi abonându-te la Feed-ul RSS sau la actualizările de status de pe Facebook şi Twitter.

FileHippo.com
2 thoughts on “Filehippo – Programe gratuite

  1. Elena7

    DAR DE CE NU MAI FUNCTIONEAZA SITE-UL : FILEHIPPO.COM ? STIE CINEVA ..? AM TOT INCERCAT SA INTRU PE EL SI N-AM REUSIT..!! DE CE ? CA DE OBICEI .. TOT CE E BUN , DISPARE..

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.