Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Filehippo - Programe gratuite


Filehippo este un site cu programe pentru calculator. Pe lângă faptul că toate programele sunt gratuite, FileHippo conţine doar cele mai bune programe, alese manual.

Vizitând periodic site-ul poţi afla dacă sunt versiuni noi ale programelor tale preferate, precum şi părerile altor utilizatori, sau ce este nou în versiunea nouă faţă de cea precedentă.

img

Site-ul este uşor de folosit şi nu are reclame enervante. Un lucru foarte bun este că păstrează şi versiunile mai vechi ale programelor, nu mai sunt obligat să descarc ultima versiune ca pe alte site-uri de download. De asemenea, se pot descărca şi versiuni beta.

Dând click pe un program poţi comuta pe 4 tab-uri: Description care conţine date despre ce face programul, Technical care conţine detalii despre mărime,cerinţe, limbă şi producator, Change log care îţi spune schimbările faţă de versiunea anterioară şi Comments unde utilizatorii discuta despre versiunea curentă a programului.

Poţi fi la curent cu cele mai noi programe şi abonându-te la Feed-ul RSS sau la actualizările de status de pe Facebook şi Twitter.

FileHippo.com

Tags: filehippo programe programe gratuite programe pc programe pentru calculator