Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Verifică dacă programele tale au versiuni mai noi cu FileHippo Update Checker


FilHippo Update Checker este un progrămel de 400 kb care scanează toate programele din calculator şi îţi spune dacă sunt disponibile versiuni mai noi.

Programul începe automat verificările imediat ce este lansat, fară a fi nevoie să apeşi vreun buton. Procesul durează ceva mai mult la prima scanare, în jur de 1 minut, apoi este mai rapid.

img

Se va deschide automat o pagină în browser-ul tău default cu toate programele care dispun de o versiune mai nouă şi poţi alege individual pe care să-l descarci/instalezi. În josul paginii sunt şi versiuni beta ale programelor tale pe care s-ar putea să le iei în considerare.

img

Pentru a ajusta câteva lucruri ca schimbarea navigatorului în care se deschid rezultatele, ascunderea versiunilor beta, schimbarea limbii (nu are Româna), adăugarea unui server proxy sau scoaterea/adăugarea (de) la StartUp (fila Advanced), trebuie să dai click pe Settings în timp ce scanează.

img

FileHippo Update Checker rulează pe toate versiunile de Windows mai noi de ‘98 şi toate link-urile de download sunt găzduite pe site-ul propriu, fiind unul din cele mai respectate site-uri de software.

Descarcă Filehippo Update Checker

Tags: filehippo filehippo.com ultima versiune update checker