Verifică dacă programele tale au versiuni mai noi cu FileHippo Update Checker

Postare publicata pe data de 8 February 2013 de catre Cornel.
FilHippo Update Checker este un progrămel de 400 kb care scanează toate programele din calculator şi îţi spune dacă sunt disponibile versiuni mai noi.

Programul începe automat verificările imediat ce este lansat, fară a fi nevoie să apeşi vreun buton. Procesul durează ceva mai mult la prima scanare, în jur de 1 minut, apoi este mai rapid.

image
Se va deschide automat o pagină în browser-ul tău default cu toate programele care dispun de o versiune mai nouă şi poţi alege individual pe care să-l descarci/instalezi. În josul paginii sunt şi versiuni beta ale programelor tale pe care s-ar putea să le iei în considerare.

filehippobrowser
Pentru a ajusta câteva lucruri ca schimbarea navigatorului în care se deschid rezultatele, ascunderea versiunilor beta, schimbarea limbii (nu are Româna), adăugarea unui server proxy sau scoaterea/adăugarea (de) la StartUp (fila Advanced), trebuie să dai click pe Settings în timp ce scanează.

image

FileHippo Update Checker rulează pe toate versiunile de Windows mai noi de ‘98 şi toate link-urile de download sunt găzduite pe site-ul propriu, fiind unul din cele mai respectate site-uri de software.

Descarcă Filehippo Update Checker
Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.