Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Cum să vezi o imagine in mărime reală fară a da click pe ea


După gesturile de mouse, o altă extensie care (după parerea mea) nu ar trebui să lipsească din niciun browser este aceea de a mări o imagine fară a da click pe ea. În toate cele 3 browsere importante avem una sau mai multe extensii care fac asta.

Mozilla Firefox

Observaţi în imaginea de mai jos cum arată poza originală şi cum arată poza după ce am pus săgeata de la mouse peste ea. Acelaş lucru se întamplă şi dacă pui săgeata peste o imagine de profil la facebook. Extensia se numeşte Thumbnail zoom plus şi măreste automat imaginile pe majoritatea siteurilor. Dacă la un moment dat o să vi se pară stresant, se poate seta un hotkey adică să se marească doar după de pui săgeata pe poză  + o tastă definită de tine.

img

Gogle Chrome

În Chrome extensia care face acelaş lucru dar umpic mai bine se numeşte Hover Zoom. După ce aşteptaţi ca Google Chrome să verifice şi să instaleze extensia, sunteţi gata (doar dacă are Chrome chef). Altă extensie bună este FB photo Zoom care merge doar pe facebook dar acolo face treaba ca la carte.

img

Opera

Aici aveam două extesnii mult mai bune dar una dintre ele a dispărut bursc iar cealaltă a luat-o razna şi te pune să instalezi încă o extensie, măcar de-ar fi mers…
Aşa că mai rămânem cu ImgTip care e cam slabă în comparaţie cu extensiile dp Chrome sau Firefox, dar asta  e. Merge pe facebook şi alte câteva site-uri.

img

Tags: chrome extensie firefox opera