Alte 10 site-uri interesante de care probabil n-ai auzit

Postare publicata pe data de 13 May 2012 de catre Cornel.
Acum ceva timp am făcut o listă cu 10 site-uri interesante de care probabil n-aţi auzit. Site-uri de  acest gen sunt foarte multe şi de accea continui această listă cu încă 10 site-uri.

Online-Convert

Începem cu Online-Convert, un site care te ajută să converteşti online orice format audio, video, imagini, arhive, documente sau cărţi electronice.

ProfileWatch

Mergi pe profilul tău facebook ,copiază url-ul şi click check profile pentru a afla de la o scară de la 1 la 10 cât de sigur este profilul tău de facebook.

CutMp3

Vrei să setezi o melodie ca ringtone dar vrei să inceapă de la o parte anume? Nimic mai simplu, foloseşte cutmp3 şi taie melodia online după bunul plac.

MusicChartsFeed

Clasamentele în timp real cu cele mai vândute melodii de pe cel mai mare magazin de muzică digitală, iTunes.

VirusTotal

Ai un fişier mai suspect dar tot eşti nedumerit chiar şi după ce antivirusul îţi spune că totul este în regulă? Scanează online şi vezi ce rezultate au şi ceilalţi antiviruşi.

Vtunnel

Vrei să accesezi un site complet anonim fără a-ţi fi detectat ip-ul? Accesând un site printr-un proxy este mai greoi decât de obicei  dar este un preţ mic pentru discreţia totală oferită. Alt proxy interesant este Hidemyass.com care te lasă să vezi clipurile de pe youtube care nu sunt disponibile în ţara ta.

Gdgt

Care este cel mai bun telefon? Dar tableta? Dar laptop? Gdgt are răspunsurile, conţinând review-uri amănunţite despre fiecare gadget în parte.

Wallbase

Wallbase este cel mai bun site de wallpapere la ora actuală. Tot ce ai nevoie, găseşti, mai ales când ştii să profiţi la maxim de toate funcţiile şi facilităţile oferite.

Facebrands 

Te-ai plictisit pe facebook şi cauţi pagini interesante la care să dai “like”? Facebrands conţine cele mai populare pagini româneşti, organizate pe categorii.

MmoRpg 

Curios care este cel mai bun MmoRpg? Vrei sa aflii ştiri, păreri, cerinţe de sistem, poze şi filmuleţe despre MmoRPg-ul tău preferat? Atunci ai ajuns unde trebuie.
Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.