Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Alte 10 site-uri interesante de care probabil n-ai auzit


Acum ceva timp am făcut o listă cu 10 site-uri interesante de care probabil n-aţi auzit. Site-uri de  acest gen sunt foarte multe şi de accea continui această listă cu încă 10 site-uri.

Online-Convert

Începem cu Online-Convert, un site care te ajută să converteşti online orice format audio, video, imagini, arhive, documente sau cărţi electronice.

img

ProfileWatch

Mergi pe profilul tău facebook ,copiază url-ul şi click check profile pentru a afla de la o scară de la 1 la 10 cât de sigur este profilul tău de facebook.

img

CutMp3

Vrei să setezi o melodie ca ringtone dar vrei să inceapă de la o parte anume? Nimic mai simplu, foloseşte cutmp3 şi taie melodia online după bunul plac.

img

MusicChartsFeed

Clasamentele în timp real cu cele mai vândute melodii de pe cel mai mare magazin de muzică digitală, iTunes.

img

VirusTotal

Ai un fişier mai suspect dar tot eşti nedumerit chiar şi după ce antivirusul îţi spune că totul este în regulă? Scanează online şi vezi ce rezultate au şi ceilalţi antiviruşi.

img

Vtunnel

Vrei să accesezi un site complet anonim fără a-ţi fi detectat ip-ul? Accesând un site printr-un proxy este mai greoi decât de obicei  dar este un preţ mic pentru discreţia totală oferită. Alt proxy interesant este Hidemyass.com care te lasă să vezi clipurile de pe youtube care nu sunt disponibile în ţara ta.

img

Gdgt

****Care este cel mai bun telefon? Dar tableta? Dar laptop? Gdgt are răspunsurile, conţinând review-uri amănunţite despre fiecare gadget în parte.

img

Wallbase

Wallbase este cel mai bun site de wallpapere la ora actuală. Tot ce ai nevoie, găseşti, mai ales când ştii să profiţi la maxim de toate funcţiile şi facilităţile oferite.

img

**Facebrands **

Te-ai plictisit pe facebook şi cauţi pagini interesante la care să dai “like”? Facebrands conţine cele mai populare pagini româneşti, organizate pe categorii.

img

MmoRpg 

Curios care este cel mai bun MmoRpg? Vrei sa aflii ştiri, păreri, cerinţe de sistem, poze şi filmuleţe despre MmoRPg-ul tău preferat? Atunci ai ajuns unde trebuie.

img

Tags: cel mai bun mmorpg convert online gdgt itunes pagini facebook proxy online scaneaza online site-uri interesante taie mp3 online wallbase