50 Gb spaţiu de stocare pe Box.Com (promoţie)

Postare publicata pe data de 11 February 2013 de catre Cornel.
Box.Com este un serviciu de stocare date în cloud similar cu SkyDrive, Google Drive, Min.Us, Me.Ga sau Dropbox, care în mod normal oferă 5 GB Spaţiu de Stocare. Printr-o ofertă specială, poţi obţine de 10 ori mai mult spaţiu (50 de Gb), tot ce trebuie sa faci este să urmezi link-ul acesta şi să-ţi faci cont.

Link Promoţie: www.box.com/signup/o/dell_50gb_give_get

box1 
P.S.: Link-ul nu este unul afiliat şi nu-mi oferă mie niciun beneficiu. Oficial, oferta era adresată celor cu laptop-uri Dell dar cum nu exista nicin filtru care sa verifice acest lucru, oricine se poate înregistra de pe orice laptop sau calculator doreşte.

Indiferent că intenţionezi să foloseşti contul sau nu, nu strică să ai cei 50 de GB acolo puşi deoparte, mai ales că oferta e permanentă şi nu mai poţi pierde acel spaţiu de stocare. via 

box2

 50 GB Box.Com
14 thoughts on “50 Gb spaţiu de stocare pe Box.Com (promoţie)

 1. Ionut

  Da, e buna promotia. Normal tot 5GB ofera si ei la planul personal si mai mult era cu plata. Dar nu se poate incarca fisiere mai mari de 250MB nu?

  Reply
  1. Cornel Post author

   Ai dreptate, exista o limita de 250 MB per fisier. Pe mine nu ma deranjeaza dar poate fi incomod pentru unii.

   Reply
 2. Ionut

  Poti adauga si numarul comentariilor in dreptul fiecarui articol ca sa vedem cat si unde anume s-a comentat. Asa vad ca este pe majoritatea blogurilor.

  Reply
  1. Cornel Post author

   Am dezactivat mai multe lucruri pentru ca erau unele bug-uri la tema, ca de exemplu, cand derulai in jos dispareau primele randuri din postare.

   Reply
 3. Alexandru

  Pana sa-mi cumpar actuala tema, am testat si eu o versiune mai noua a temei pe care o folosesti tu. Aproape ca daramasem tot blogul. Pateam si eu cum povestesti tu, plus ca era imposibil sa accesez vreun plugin, sa sterg unul sau sa modific vreo optiune pentru ca imi dadea eroare de memorie ram. Deci ruprea foarte mult.

  Reply
  1. Cornel Post author

   Am schimbat destule teme pana acum, raman la asta momentan. Nu am avut chiar toate bug-urile pe care le-ai avut tu dar nici departe n-am fost. Si eu cred ca e de la ultimele update-uri pentru ca nu erau problemele astea acum 2-3 luni.

   Reply
 4. criss266

  Degeaba sunt 50 gb spatiu daca banda este mica, din cate stiu eu este doar de 10 gb pe zi, cum eu folosesc pentru programele de pe site, 10 Gb mi se pare foarte putin, daca pun un fisier de 250 mb, la 40 de persoane se termina banda, la 2000 de vizitatori, este un serviciu egal cu zero.
  E bun doar personal.

  Reply
  1. Cornel Post author

   Ai dreptate, nu am luat in considerere limita de banda dar cred ca peste 95% folosesc box.com pentru uz personal. Poti cumpara spatiu pe GDrive sau Dropbox, nu e foarte scump.

   Reply
 5. Flytime

  Dropbox nu are limita de banda din ce stiu eu…
  E tare oferta de 50 GB dar parca nu m-as desparti inca de Dropbox 🙂

  Reply
 6. Chuck

  😐 ori s-a terminat promotia ? mi-am facut cont dar nu am decat 5 Gb de folosit 🙁 mentionez ca la accesarea linkului era scris ” Sorry, we were unable to validate your offer. For the latest info on special deals and promotions you may qualify for, be sure to add Box on Facebook, check out The Box Blog or follow us on Twitter. “

  Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.