Google Drive – 5 gb spaţiu gratuit

Postare publicata pe data de 24 April 2012 de catre Cornel.
S-a lansat şi mult aşteptatul Google Drive (sau Google disk) acum câteva minute. Dacă utilizaţi deja Google Docs, Documentele voastre vor fi portate în noul serviciu de backup online de la Google, docs.google.com fiind de acum redirecţionat către drive.google.com.

Google Drive oferă 5 Gb spaţiu gratuit făra alte metode de a face rost de spaţiu fără metode premium ca la DropBox. Dacă vrei mai mult spaţiu trebuie să plăteşti (până la 16 TB).

Google Disk se poate accesa din browser dar este disponibilă şi o aplicaţie desktop asemănătoare cu Dropbox. Aplicaţiile pentru Android si iPhone urmează să se lanseze curând. Deocamdată Google Disk cam duce lipsă de opţiuni de customizare, secţiunea preferences fiind practic goală. Alt lucru care nu mi-a plăcut este acela că documentele de tip google docs se deschid în browser.

Google Disk este la început de drum şi se anunţă un adversabil redutabil pentru Dropbox. Coincidenţa face că tot astăzi şi Microsoft a lansat apliaţia de desktop pentru Skydrive, care oferă 7 Gb pentru utilizatorii noi şi 25 pentru cei “fideli”.

Descarcă Google Drive 
Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.