XnSketch – Program de transformat imaginile în “desene animate”, schiţe sau picturi.

Postare publicata pe data de 2 May 2013 de catre Cornel.
XnSketch este un program gratuit şi portabil care, aşa cum spune şi titlul, poate adăuga diverse filtre artistice peste imagini (efect de desen animat, pictură în ulei, schiţă, creion, pastel, etc), toate cu un singur click.

Programul este foarte minimalist şi intuitiv, având toate “ustensilele” în aceeaşi fereastră. După adăugarea unei imagini (cu opţiunea open image sau prin drag-and-drop), tot ce îţi rămâne de făcut este să alegi unul din cele 22 de efecte / filtre. Previzualizarea se face instant şi le poţi încerca rapid pe toate la rând să vezi ce îţi place mai mult.

 

xnsketch-programepc.ro

Pe lângă filtre, avem în partea dreaptă un set de setări cu ajutorul cărora putem finisa imaginea, cum ar fi luminozitatea, contrastul, saturaţia, etc.. În cazul în care mai mult aţi stricat imaginea decât aţi îmbunătăţit-o, puteţi apela la butonul de reset.

Un alt mare plus al lui XnSketch este că poate uploada imaginea pe site-uri ca imgur, flickr, imageshack, yfrog sau twitpic, iar opţiunile de “şeruire” pe reţelele sociale sunt şi ele bine venite. Programul ocupă 33 de MB (dezarhivat) şi rulează pe Windows XP, Vista, 7 şi 8, dar şi pe Mac sau Linux.

Descarcă XnSketch
Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.