Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

WavePad Sound Editor – Program de tăiat şi editat melodii


WavePad Sound Editor este un program de editat melodii foarte puternic care ocupă doar 4 mb pe hard, foarte puţin pentru multitudinea de lucruri pe care le poate face. Poţi opta atât pentru versiunea gratuită cât şi pentru un trial de 14 zile a versiunii premium (Masters Editions).

Pe lângă suportul nativ pentru mp3-uri, programul îsi descarcă automat un plugin atunci când vrei să adaugi o melodie într-un alt format (aac, m4a, ogg, aif, flac, wav, vox, gsm, wma, amr, au, mid, etc..). Poţi edita mai multe melodii dintr-o dată, opţiunea File > Open file deschizând automat un tab nou pentru fiecare melodie.

img

Cum se taie o melodie

Pentru a tăia o melodie trebuie mai întâi să adaugi melodia cu opţiunea file > open file

Selectează porţiunea pe care vrei s-o tai (poţi da dublu click pentru a asculta în timp real ce tai)

Click dreapta > cut.

Când termini salvezi melodia cu comanda File > Save File As

Cum uneşti două sau mai mult melodii

Să presupunem că ai două sau mai multe melodii şi vrei sa faci una singură (să ruleze una după alta).

Cum se adaugă efecte

Programul dispune de zeci de efecte ca mărirea/micşorarea volumului, mărirea/micşorarea vitezei, ecou, cor, îndepărtare voce, etc. Toate acestea se pot adăuga la fel de uşor ca tăierea un melodii, trebuie doar să selectezi o porţiune şi să alegi efectul dorit.

img

Concluzie

WavePad audio editor este un audio editor complet care îşi face treaba foarte bine consumând de 20 de ori mai puţine resurse decât un browser, iar dacă vrei doar să-l foloseşti pe post de “program de tăiat melodii” celelalte funcţii nu îţi stau în drum. Rulează pe Windows XP, Vista, 7 si 8.

Download WavePadSound Editor

 

Tags: program de editat melodii program de taiat melodii taie melodii unire melodii wavepad sound editor