Update Checker – Actualizări ale programelor tale

Postare publicata pe data de 27 May 2012 de catre Cornel.
Soft4boost Update Checker este un program care verifică automat la fiecare pornire a calculatorului dacă sunt versiuni mai noi ale programelor tale. 

Chiar dacă multe aplicaţii îşi verifică singure dacă au versiuni mai noi, bănuiesc că nu deschideţi zilnic fiecare program în parte (sau după caz, se mergţi prin fila about şi sa căutaţi manual) să vedeţi dacă sunt actualizări.

Îmediat ce porneşti calculatorul, Update Checker îţi afişază o notificare cu “new updates are available” dacă sunt actualizări disponibile.


Dacă sunt actualizări, de obicei îţi deschide automat aplicaţia să vezi programele în cauză , dacă nu, poţi deschide şi manual dând click pe iconul cu un benoclu din zona de notificări.

Partea mai puţin bună este aceea că update-ul se face manual, şi pe deasupra şi în browser. Se alege o aplicaţie din lista de update-uri disponibile si se dă dublu click pe ea. Apoi vei fi condus pe pagina aplicaţiei în cauză şi îţi poţi descărca update-ul.

Nu este necesar să dezinstalaţi versiunea precedentă a aplicaţiei înainte s-o instalaţi pe cea nouă, majoritatea aplicaţiilor fac asta automat. Alte lucruri care merită ştiute despre Soft4Boost Update Checker sunt acelea că dispune de mai multe skinuri şi că nu este un mare mâncător de resurse, ocupând mai puţin de 5 mb de rami. [via]

Descarcă Soft4Boost Update Checker (2 mb)
Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.