Cum să ai un singur nume pe Facebook

Postare publicata pe data de 5 August 2013 de catre Cornel.
In cazul în care nu vrei sa-ți dezvălui numele întreg pe facebook iar limita de a scrie minimum două litere la nume și prenume nu e chiar pe placul tău, există un mic truc pentru avea un singur nume la profilul facebook. Cum facem asta? Avem nevoie de Firefox, un proxy de indonezia și să schimbam temporar limba pe facebook in Bahasa indonesia. Să le luăm pe rand.

Obține un proxy de indonezia

1. Deschide firefox și mergi pe www.freeproxylists.net

2. Alege un proxy de indonezia, copiază-l (click dreapta +copy), apoi mergi in firefox la opțiuni  > advanced > settings fb1

3. Bifează manual proxy configuration iar în câmpul Http Proxy lipește (click dreapta + Paste) adresa de proxy copiată la pasul 2. Și numărul Port trebuie să corespundă adresei proxy, de cele mai multe ori e 8080.

fb2

4. Bifează Use this proxy server for all protocols. Click Ok pentru a salva.

5. Deschide o pagină  web (sa zicem Google.com) pentru a te asigura că proxy-ul functioneaza. Daca nu, ești nevoit să alegi alt proxy din listă și să repeți pasul 3.

Un singur nume pe facebook

6. Odată ce ai gasit un proxy de indonezia care merge, mergi pe facebook.com. Click pe iconul “rotiță”, apoi pe setările contului.

fb3

7. Schimbă limba în Bahasa Indonesia.

fb4

8. Momentul adevărului. Șterge ultimul nume, reintrodu parola și Savează.

fb5

Acum nu mai rămâne dacât să schimbi inapoi limba în română și să scoți proxy-ul din firefox.
27 thoughts on “Cum să ai un singur nume pe Facebook

 1. Ionut

  E bun trucul, n-am mai auzit de el. Dar e putin frustrant ca nu folosesc Firefox ci Chrome. Si cred ca merge doar cu browser-ul Firefox. Oricum, care vrea neaparat sa-si schimbe numele lasand doar unul singur il poate instala fara probleme.

  Reply
  1. Cornel Post author

   Poti folosi ce program vrei tu pentru a obtine proxy de indonezia, doar ca mi s-a parut mai usor sa copiezi o adresa proxi in firefox.

   Reply
 2. Catalin

  Nu functioneaza,am urmat toti pasii corect,m-am asigurat ca functioneaza proxy-ul de indonezia,dar nimic. Nici un rezultat pe facebook.

  Reply
  1. Cornel Post author

   Ma bucur ca a mers. Fara mai multe detalii chiar nu aveam cum sa-mi dau seama ce a mers gresit prima data.

   Reply
 3. Gabi

  Mie nu imi merge am urmat totii pasi ` si nimic.. am incercat si o gramada de ip-uri Indoneze dar nimic. se incarca dar nu imi apare ca si in poza ` sa sterg al doilea nume

  Reply
  1. Cornel Post author

   Asta schimba total datele problemei. Ai schimbat numele de prea multe ori si nu-l mai poti modifica niciodata.

   Vorba vine, daca vreodata ai nevoie de schimbare de nume (chestia cu un singur nume iese din discutii) trebuie sa accesezi formularul de mai jos, sa alegi noul nume si sa selectezi la motiv spelling mistake: www.facebook.com/help/contact/245617802141709

   Pentru a avea cont de facebook cu un singur nume ma tem ca trebuie sa-ti faci alt cont de facebook.

   Reply
 4. Gabi

  Cornel , da ai dreptate am prea multe nume ` am incercat de pe un alt cont cu un singur nume si asa merge 🙂 Mersi pt informatii

  Reply
 5. Cosmin

  Dar se poate ca numele acela sa fie scris doar cu majuscule ? sau daca ai 2 nume , unul din ele sa fie doar majuscule . De ex. poate o companie dupa nume , isi adauga o prescurtare ce o caracterizeaza . Se poate pune 3 litere mari ?

  Reply
 6. Alex

  Nu imi merge, ce fac??…am incecat mai multe feluri de proxy si digeaba :((

  Reply
 7. Oana

  Daca am Google Chrome cum fac…Am instalat si Firefox si nu a mers…Nu puteam sa ii dau acolo.. “Salveaza..” …si am schimbat si limba.

  Reply
 8. muza

  Am incercat si eu dar din pacate de pe PC-ul meu nu reusesc… Imi doresc atat de mult sa am doar un singur nume pe FB, incat sunt dispusa sa las cuiva pe buna incredere…care stie si poate… datele de logare in contul meu FB… si sa-mi faca aceste setari de pe PC-ul lui-ei. Oare cer prea mult…?

  Reply
 9. Muza

  Am incercat…dar n-am reusit fiindca chiar spre sfarsit, dupa ce am schimbat ip-ul, Mozilla Firefox s-a blocat complet, n-am mai avut deloc acces la internet, a trebuit sa-mi duc pc-ul la servis, iar cei de acolo au spus ca l-am piratat.. :)) Aceasta este contul meu fb: www.facebook.com/jurnal.deganduri.7 dar se pare ca n-am nici o sansa ca dupa pc-ul meu sa ramana doar cu primul ,nume,… :(( :((

  Reply
 10. Bogdanescu

  Schimb numele de facebook doar intr-unul, contracost ( 4 euro) 0764515107.

  Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.