Transformă Windows Xp, Vista sau 7 în Windows 8

Postare publicata pe data de 14 May 2012 de catre Cornel.
Windows 8 urmează să se lanseze în 5 luni şi multă lume speră să fie total schimbat de dezamăgirea care a fost versiunea beta (consumer preview). Cea mai supăratoare “noutate” din beta a fost skin-ul Metro pe care nimeni nu dădea doi bani, dar care totuşi nu se putea dezactiva, fiind nevoiţi să-l vedem şi să-l folosim în fiecare zi.

Windows 8 transformation pack este  un program-skin care oferă o interfaţă asemănătoare Windows 8 pentru Windows Xp, Vista şi 7. Este făcut pentru cei care vor să-şi facă o părere despre Windows 8 dar nu au avut şansa să încerce versiunea beta.  Ajuns deja la versiunea 4.0,  programul aduce o groază de îmbunătăţiri faţă de versiunea precedentă, majoritatea remedieri de bug-uri.

Windows 8 transformation pack schimbă tema curentă cu tema aero glass, iconurile, imaginea de pe desktop, imaginea de login, cursorul de la mouse şi animaţia lui, sunetele, şi alte câteva lucruri minore. De precizat că versiunea de Xp nu o să aibă toate facilităţile pe care o să le aibă Versiunea de Windows 7.

Descarcă Windows 8 Transformation Pack  
Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.