Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Navighează anonim cu TOR


Suita Tor ( The Onion Router) este compusă dintr-un client proxy şi un browser personalizat (firefox), şi oferă un plus de securitate atunci când te conectezi la un wireless public. Din start ţin să menţionez că navigarea anonimă prin Tor vine cu un preţ (nu în bani, Tor este gratuit) o viteză redusă, dezavantaj prezent cam la orice alt Proxy/Vpn.

Pentru început, descarcă şi dezarhivează programul

img

În folderul Tor Browser ai alte 4 subfoldere şi un executabil. Deoarece suita Tor este portabilă (nu se instalează) este de preferabil să muţi folderul într-o locaţie unde nu îl poţi şterge accidental (de exemplu în program files).

img

Rulează executabilul Start Tor Browser. Se va conecta automat la reţeaua Tor şi îşi va deschide browserul propriu. ****

img

De acum poţi naviga securizat. Browser-ul Tor este o versiune modificată de Firefox ESR. Schimbările majore sunt oprirea tuturor scriputurilor (ceea ce înseamnă adio bannere flash dar şi site-uri de streaming ca Youtube, Trilulilu sau Soundcloud) , motorul de căutare startpage.com în loc de google, protocolul Https şi un Buton cu ajutorul căruia poţi obţine un IP Nou.

img

Nu este obligatoriu să foloseşti browserul Tor, poţi folosi ce vrei dar ţine minte că limitările din Browserul Tor sunt făcute pentru binele tău (limitari e mult spus, sunt 3 extensii pe care le poţi dezactiva foarte uşor).

Tor nu porneşte la startup, te conectezi manual la el atunci când ai nevoie. Rulează pe Xp, Vista, 7 şi 8.

Descarcă Tor

Tags: proxy tor tor bundle