Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Tiggit – Client desktop cu sute de jocuri gratuite


Tiggit este un client desktop care poate descarca in jur de 400 de jocuri gratuite de la producatori independenti (indie). De asemenea, tot din acelasi client poti juca sau dezinstala jocurile descarcate, lucru similar cu Steam sau Origin.

Jocurile indie nu insemna neaparat ca sunt de lepadat, sunt doar jocuri facute fara un buget de zeci de milioane cum se intampla in cazul jocurilor mari ca Diablo 3 sau Fifa 13. Peste 50 de jocuri au si o componenta multiplayer si majoritatea ocupa mai mult de 100 mb pe hard disk.

img

 

Pentru a instala un joc trebuie doar sa-l selectezi si sa apesi butonul Install.  Toate jocurile au o scurta descriere si o imagine dar darca vrei mai mult, poti accesa sectiunea Game website pentru a intra pe site-ul producatorului.

Ca si in cazul  lui Steam, jocurile se vor instala in acelasi folder cu programul, asa ca va recomand sa instalati Tiggit in D:. Toate jocurile instalate se pot juca sau dezinstala din sectiunea Installed.

Jocurile sunt organizate pe categorii si sunt sortate dupa nota primita de la ceilalti utilizatori, 5 fiind punctajul maxim.** Tiggit nu necesita un cont**, toate jocurile se pot descarca si/sau juca imediat ce ai descarcat clientul. Singurul lucru pe care il am de criticat este ca nu imi este afisata marimea jocului inainte de a-l instala.

img

Descarca Tiggit

Tags: free games joculete jocuri jocuri gratuite jocuri indie jocuri noi jocuri pc tiggit