JD’s Auto Speed Tester – Testează-ţi viteza de internet

Postare publicata pe data de 26 April 2012 de catre Cornel.
JD’s Auto Speed Tester este la bază un program care îţi spune care este viteza ta de internet (download, upload, ping şi procentajul traficului care ajunge mai greu la destinaţie din cauză că folosiţi mai mulţi aceeaşi bandă). De fapt el face mult mai mult de atât, rulând în fundal şi măsurând traficul în fiecare oră. În acest fel, poţi revizui traficul pe o perioadă mai mare de timp ca zile, săptămâni sau chiar luni.

Autorul programului spune că a făcut JD’s Auto Speed Tester pentru a fi sigur că banda ta de internet este 24 din 24 cea pe care o plăteşti.

Pe lângă graficul vizibil la simpla pornire a programului, poţi vedea cum s-a descurcat viteza ta de internet pe parcursul unei zile, săptămâni sau luni deschizând fişierul  CSV care conţine toate informaţiile despre care ai nevoie.

JD’s Auto Speed Tester are si un mini widget pentru desktop (NetMon) care monitorizeză în timp real tot traficul (viteza de download şi upload) care trece prin calculatorul tău. Programul consumă doar 3 mb de rami, deci nu trebuie să vă faceţi griji că sacrificaţi din funcţionalitatea calculatorului pentru a monitoriza viteza de internet.

 Descarcă JD’s Auto speed Tester
Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.