Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Teme şi scheme de culori pentru pentru Windows XP


Default, Windows Xp are două teme: Luna (Modern) şi Classic. Tema clasică are multe scheme de culori dar este cam demodată iar Luna are 3 scheme de culori de care ne-am plictisit cu toţii: Albastru (default), Argintiu şi Olive Green, culoarea măslinelor verzi.

imgJewels – Scheme de culori

Jewels nu este o temă propriuzisă ci îmbunătăţeşte tema Luna cu încă 7 scheme de culori care arată mult mai bine şi mai stilat. Preferata mea este de departe Obsidian (gri închis), o schemă de culoare asemănătoare cu cea default din Windows Vista.

img

Descarcă Jewls, dezarhivează şi copiază folderul în C:/Windows/Resources/Themes.

Descarcă Theme Patcher şi instalează-l. Ţi se va cere să restartezi calculatorul.

Restartează calculatorul, apoi intră în C:\WINDOWS\Resources\Themes\Jewels\Jewels şi fă dublu click pe Jewels (Atenţie, Jewels ăla de 8 mb, nu ăla de 1 kb!!)

img

Alege o schemă de culoare dintre cele 7 noi. Dacă aţi urmat îndeaproape toţi paşii este greu să greşiţi ceva.

Teme Pentru Windows Xp – Royale şi Embedded

Cele mai multe teme pentru Xp sunt de-a dreptul penibile şi hidoase (părere personală) iar cele cu adevărat bune le poţi număra pe degetele de la mâini. Printre temele care chiar se merită instalate se numără două teme făcute de Microsoft, şi anume Royale si Embedded

img

Tags: download teme windows xp jewels skinuri teme pentru windows xp teme windows xp teme xp windows xp windows xp themes